Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2568
 Torn a comparèixer aquí, després de més d'una reflexió amb els soferts responsables de Cap Vermell pel format d'aquesta secció: que si ha de ser més curta, més sovint, menys punyent,...

Això és el que és. I si a algú no li agrada, no està obligat a llegir-ho. Les meves companyes i jo volem fer quatre retxes fresques i rialleres..., i ja ho veis, cada vegada sembla una crònica negra! És molta la gent que diu que anyora en Fabio..., i afegeixen que si tornàs hauria de fer suplements setmanals, de tants de trulls com hi ha pel poble. Però aquest no és el nostre estil. Què hi farem!
No se per on començar. Allà on et gires en trobes una dotzena. Procuraré dosificar-me i no allargar-me massa:




Tema piscina: Un lector m'ha enviat un correu amb aquestes dues fotos. El tema ja no fa riure, més bé fa plorera (i no en pla Federer, precisament). Diu aquest lector que la piscina serà vella en estrenar-la. Els altres qualificatius els obviaré per obscens. Na Juanita diu que la declararan BIC (Bé d'interès cultural) per allò que sols es mira i no s'empra. Ho enteneu, o no?

Image

Image

La veritat sia dita, aquets regalims ja no fugiran. I la "regi"?, una feinada! com sempre.
En definitiva, de la piscina els lletreros!




Tema revista: Uep Capdepera

El mes d'agost sortí la primera revista, digueren que tendria una periodicitat bimensual, és a dir, cada dos mesos...




No recordarem el que digueren per a justificar-ho, perque és esperpèntic.

Si anau pels distints departaments municipals encara en trobareu, a lo millor esperen que s'acabin aquestes!

Jo crec en el bon criteri d'aquest govern i ho han fet, com diu na Bel, per estalviar. Manco despeses, manco disgusts, i sobretot, manco gent que t'encalça per cobrar. Ara diuen que l'Ajuntament paga a 9 mesos. Així fa gust fer feina!, o no?

Qui en té que les soni! Veurem ara si amb la crisi s'estrenyen el cinturó..., perquè fins ara han anat més amples que amb calçons de bufes. A mi m'agradaria saber què s'han gastat en publicitat aquest any passat, entre tots els departaments. No ho diràn, perquè els pèls se'ns possarien de punta.

Els del Cap Vermell van ufanosos amb lo del Premi Ploma de ferro, un cop aixecada la llebre gràcies a aquesta pàgina. I és que la web de l'Ajuntament no la mira ni el Batle! Però que no es preocupin que entre totes farem una campanya perquè es visiti. Paraula!


 
He llegit a Cap Vermell que han tornat a començar les obres del multiusos (vaja nom) i ho anuncien amb platerets. Però no diuen per què les aturaren. Això no és informar, això és distreure el personal. O no?





Tema Hotel Son Moll: un doi. Quan s'obrirà el carrer?. Es veu que a cap regidor li ve de passada, perquè jo estic farta de fer voltera. No es podria pressionar una mica als jutjats? Què han de mirar, 45 dies després? Una mica de consideració per als ciutadans i ciutadanes de Capdepera!




S'acaba l'espai i encara no he parlat d'Esquerra Unida-Els Verds, ni del Fali. Però serà el proper article. Curtet i alegret m'han dit i això procur... Si voleu res, enviau-me un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Vos promet contestar i guardar confidencialitat absoluta. Pensau que això és un espai de xafarderies. No som l'oposició. Per això ja hi ha el PP i Es Grup. O no?