No podiem acabar l'any sense oferir-vos el nostre calendari digital per al 2009. Una eina útil a tots els nivells, tant si el voleu tenir al vostre escriptori de l'ordinador com si el voleu imprimir i enquadernar.

Enguany és en format WORD i està il·lustrat amb fortografies de la Torre de Canyamel.

No penseu ni per un moment que ho feim perquè l'Ajuntament no en fa. L'any passat ja en férem un en power point i tengué gran acceptació, motiu pel qual ens hem animat a fer-ne un altra.

Ja sabeu com funciona això. Clicau damunt l'icona i el descarregau.







Per cert si sou "capvermelladdictes" vos convé de totes totes instal·lar-vos la barra d'eines de Cap Vermell i d'aquesta manera tendreu un accés ràpid a aquesta, la vostra pàgina web. I a més tendreu accés a les ràdios digitals, al correu elecrònic, el temps i la cerca de Google.



Això no és nou, però com que hi ha molts d'usuaris que ens han començat a visistar aquest darrer mig any, ho tornam a publicar. Provau-ho i si no vos agrada ho desinstal·lau. Així de fàcil i senzill.


Clicau damunt aquest botó, anireu a una pàgina web on veureu el mateix botó, clicau-lo i seguiu les passes que us indiqui:






I sobretot, molts d'anys!