Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 636
Els smartfons ens han canviat la vida definitivament. No fa tant el NOKIA de la imatge era el "no va plus" de la tecnologia telefònica. Fins i tot pagàvem per enviar missatges de text. El whatsapp era un projecte.

Cap vermell va fer una enquesta l'any 2010 de Com felicites Nadal?, arribant a la conclusió que les postals ja eren "démodées", passades de moda.





















A
leshores oferiem diverses modalitats per felicitar les festes de Nadal. Les recordau? 
Sols fa 15 anys, 2008

   Felicita el Nadal, així com cal.

Image

Tothom canvia de cotxe, de casa, de roba, de sabates, de mes, de look, de feina, d’any; però mai d’amics. Feliç any nou!

Consells per al 2015. L’important són els doblers; la salut va i ve. Dues paraules t’obriran totes les portes: “Estirar i empènyer”. Tota qüestió té dos punts de vista: l’ equivocat i el teu. Feliç any!

Boikot als sms nadalencs! Passa-ho!

Que aquest any trobis felicitat, salut, amor, doblers, pau i tot allò que necessitis. I allò que no trobis, cerca-ho en el GOOGLE.    Image

Image


Una dita afirma que “cada vegada que un home riu afegeix un parell de dies a la seva vida”. Per tant, facem del 2015 un any amb molts més de 365 dies. Feliç Any!

Per als bons moments, Agraïment. Per als moments dolents, Esperança. Per a cada dia, una il·lusió. I sempre, sempre, Felicitat. Això és el que et desig per al 2015.

Amb un musclo i una gamba, et regal una gran besada. Amb la meva amistat i un peu de cabrit, et regal Nadal Feliç. I amb la meva estimació, que val un ou, et regal un Feliç Any Nou.

En el cel hi ha els tristos perquè han perdut un angelet. No et preocupis, no els diré on ets... Feliç 2014.

Image Que mai et manqui un somni pel qual lluitar, un projecte per realitzar, quelcom per aprendre, un lloc on anar, i algú a qui estimar...  La meva felicitació d’any nou per a tu.

Els amics són com els radars de la guàrdia civil: encara que no els vegis hi són. Feliç 2015.

Et volia enviar una cosa superespecial per a felicitar-te l’Any Nou, però he tengut un problema...

Com embolic tot el meu amor i una dolça besada?

Que mai et manqui l’amor... i si no, ja saps on trobar-me. Feliç Any!


Image