Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1145
El tast del concurs es va fer dia 13 de novembre i el lliurament de premis dia 26 de novembre, a Sa Cervisseria


 
 
Per la quarta edició del Concurs de Homebrewers van poder comptar amb 4 jutges amb el títol oficial de Beer Judge Certificate Programm (BJCP). Per això, podem dir que ha estat el Primer Concurs de Homebrewers (gent que fa cervesa a casa) Oficial de les Illes Balears.
Els Jutges varen ser: Toni Lluc (Mallorca), Guillermo Conde (Mallorca), Rafael Llana (Catalunya) i Vanesa Ávarez (Andalusia).


Per al concurs s'havia d'adequar la cervesa a un estil regulat pel reglament BJCP, i així els jutges avaluen sobre 50. Per això vàrem repartir medalles (diplomes) dins cada estil, i després hi va haver trofeus per a les tres millors cerveses. 
Per escollir les tres millors, els jutges varen decidir repetir el tast entre les 5 cerveses amb més puntuació i ordenar-les concensuadament, independent de la puntuació. 
Amb més de 20 cerveses predentades, es van repartir 5 medalles de bronze, 2 medalles de plata i 3 medalles d'or.



La tercera cervesa va ser una "23.E.Gueze, European Sour Ale" feta pen Jaume Palou i Brother Hop, d'Alaró i Binissalem.
La segona millor cervesa va ser una " 21.A. American IPA" feta pen Rafel Barceló, resident de Palma.
I la millor cervesa del concurs, i per tant, com guanyadora, l'elaborarem a la fàbrica de Sa Cerviseria, ha estat una "25.B. Saison" feta pen Jaume Vives de Cala Rajada i en Toni Duarte de Porto Colom.

Imatges del lliurament de premis: