Després de quaranta-quatre anys al davant de Can Patilla i haver servit més d'un milió i mig de cafès.Ahir dissabte, després d'haver-ho anunciat als seus clients habituals, és a dir, a mig poble, en Xiscu "Llisa" o en Xiscu de Can Patilla celebrà amb cava, coca i ensaïmada la seva jubilació.

Amb el cafè de gom a gom foren molts els que volgueren fer acte de presència a la retirada de tota una institució en el poble.Vital, xerraire, descarat, sense pèls a la llengua...  però sobre tot bona persona ha marcat un estil peculiar i molt personal en la gestió d'un bar.

Amb ell hem parlat i prest us oferirem una més extensa entrevista. S'acaba una època. Can Patilla tanca per abordar unes petites reformes i continuar amb la saga familiar. Una empenta de joventut tutelada per na Paca, des de la cuina, a qui encara li falten dos anys per jubilar-se. Una bona transició.

En Mateu, també ho deixa. A falta d'any i mig per jubilar-se se'n va a l'atur.
Molts volgueren immortalitzar aquest moment amb fotografies i videos...ja ho sabeu...les xarxes.Per cert si voleu un bar a Capdepera, haureu d'anar, si o si, al Come i calla, S'Ànima o al Siurell. No n'hi ha d'altres oberts.