No atura de ploure 

 i d'aquí dos dies,

  Nadal!

El renou que sentiu correspon al vídeo de l'aigua que fa. Una aigua de bimbolla. És al final de l'article; alertau als esquitxos!

Arriba Nadal i tot serà pau i harmonia. D'aquí un any ningú ja no se'n recordarà d'aquesta pujada d'impostos. Era el moment de fer la puja. Quan si no?

L'any que ve en plena recessió? Enguany encara no hi hem arribat i la temporada no ha anat malament del tot. Falten dos anys i mig i la gent ja no se'n recordarà. O no?



Quant a les taxes, m'ha sorprès molt que un tal Fernando enviàs una queixa sobre si un logotip havia d'anar abans o després d'un altre. Vaja pell més fina!. Llavors defensava que unes àrees no havien apujat tant com d'altres, com si l'equip de govern en ple no hagués votat totes i cada una de les taxes per separat.

Això vol dir que la sintonia no és gaire bona. O no? Ara els al.lots del Cap Vermell hauran de fer, en casos com aquests, quelcom semblat a això:

Image


Bé, tot entreté i hi ha gent per a tot. Na Juanita , que és la més decebuda d'aquest equip de govern, diu que no expliquen res, i que aquest és el problema. No parlaven de participació?, idò que ho demostrin. Sembla que tot ho fan d'amagat. De què tenen por?


L'exemple més significatiu és la Sala Mutiusos (que vaja nom que li han enflocat): Algú sap què fan allà, exactament? El forat ja està començat. Per què no mostren els plànols i ho expliquen amb pèls i senyals.

Image

Et diuen
- Ves a l'Ajuntament i consulta l'expedient.
- NO, jo no he d'anar a cercar res. Són ells, els polítics, els que han de venir a mi, m'ho han de mostrar i explicar les vegades que faci falta. O no?
Qui està al servei de qui? Per què es presenten a les eleccions? Per servir al poble! Que llavors no es queixin si la gent no participa en l'Agenda21, perquè tammeateix faran el que voldran, o no? Idò que no facin comèdia!


Disculpau, però és que el tema m'indigna. I tornaran els pressuposts i no tendran temps d'explicar-los i els aprovaran, però no els compliran, com cada any, i llavors aproven el "forat" com a deute. I punt.


Per cert, al famós plenari va sortir que enguany la despesa de festes ha estat de 390.000 €. I diu na Bel. això són festes participatives o a cop de talonari?



Més coses de la Sala. El personal va remogut, m'ho han explicat tres vegades i encara no ho he acabat d'entendre. Tots els col·lectius estan queixosos amb la regidora de personal i volen tractar amb el batle directament o amb algú amb poder de decisió. Es veu que també és un problema de formes, no consulten ni consensuen res i llavors el batle ha d'anar apagant focs.

Lo de la participació de na Bel, vaja!

Lo de la plaça d'ordenança és un altra símptoma que fan les coses al tum-tum. Ningú no sap res, ni ho pengen a la seva web... I quedau-vos amb aquest nom, el "Fali": abans d'acabar la legislatura serà a la Sala. Ja en parlarem!



Per acabar el capítol municipal, en Pep, fill de na Bel, que ja vos vaig dir que estudia tercer de Dret, ha analitzat l'ordenança de begudes alcohòliques i resulta que no es poden servir begudes alcohòliques a centres i dependències municipals, a no ser que tenguin una habilitació especial (art.17.4)

Llegiu, llegiu l'ordenança.


Idò que repassin quans cops n'han servit a inauguracions i altres festetes des de mitjans d'agost. El que jo dic: Que ningú es llegeix cap paper a la Sala, llevat del secretari.

 De la Poli, ni mu! També podrien dir com estan les coses. O no?


Creis -me que cansa haver d'estar-los sempre damunt!





 Ara ve Nadal, i si voleu penjar a les façanes aquells horribles pares Noel, sapigueu que ja hi ha reis, igual de lletjos, però la moda és la moda.

 Si no sabeu què regalar, vos propòs un regal anticipat i molt original per abans de festes. Una entrada a "El sopar dels idiotes". Obra de teatre que farà Es Mussol els dies 19, 20 i 21 de desembre. Diuen que és per esbutzar-se de riure.

I per acabar, esmentar lo ufanosos que van els al·lots del Cap Vermell amb l'allau de visites que tenen. S'empegueeixen de dir-ho, però jo, que no tenc cap vergonya vos diré que el mes passat tengueren una mitja de més de 425 visites diàries.



Però jo estic una mica disgustada amb ells. No sé si se'ls ha pujat al cap la fama, però tenen aquesta impressionant panera de Nadal, de Distribucions Llevant, per a sortejar-la entre els seus lectors i lectores i jo els vaig proposar un joc d'endevinar els peus dels polítics. Si ja havien fet lo dels ulls, ara els peus, no?

Image



Idò troben que és molt difiícil, i que hi hauria gent que jugaria amb avantatges, que és molt fàcil dir  que no tenen ni cap ni peus..., vaja, excuses. Jo vos ho pos i vosaltres feis proves.


Per sabates, aquesta foto. Trobaríeu les vostres?


Image


I ho he de dir, perquè si no rebent. El Cap Vermell vol tornar a fer un revista de paper. Un anuari, és a dir, de tot l'any. Es pensen que fan un ou amb dos vermells, però l'IES Capdepera ja el te fet de l'any passat i en format digital. I molt guapo per cert! Mirau-lo.

http://www.iescapdepera.net/publications?page=2

Per acabar, em pensava que això de les misses era una cosa del segle passat. Es veu que no. Que encara continuen amb aquesta exposició pública de cossos femenins, per a discenir quina és la més bella. Què sabrà el jurat, de la bellesa! I el pitjor és que es fa a un hotel d'aquí i que hi ha mitjans que ho publiquen....

Image

...i que no avisen, diu na Fina!



Si no feim una rialla, amb el que cau!