Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1805

El foro del Mallorca Magazin demostra l'interès econòmic i social que hi ha a Alemanya amb la seva destinació vacacional preferida.
Els assistents recordaran el dia molt de temps. La sala Aljub del Museu Es Baluard va ser l'escenari per debatre sobre la unió entre ambdues destinacions durant més de dues hores en un acte conduït per la reconeguda periodista alemanya Sabine Christiansen.

Personalitats com el vicepresident del Bundestag, alts càrrecs, destacats empresaris mallorquins i un artista, Gustavo. A qui tothom va reconèixer la seva feina i agrair la portada del número especial així com la serigrafia dissenyada per la commemoració.


Amb Carme Serra, presidenta del grup Serra i Odila Rodas, la seva companya.
Tothom, des de la presidenta del Govern, Francina Armengol, a tots els allà presents el volgueren saludar i reconèixer la seva feina. Molts dient-li que tenen obra seva. La seva obra presidí tots els actes de la celebració i és el centre d'atenció de tots els reportatges fotogràfics.

A continuació diverses fotografies del seu Facebook.


Amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, amb qui departí una bona estona acabat l'acte.


Fou esmentat en diverses ocasions. 


Amb la seva companya Odila Rodas.

Amb Sandra Lipski, directora del Evolution! Festival Internacional de Cine de Mallorca; i Paula Serra.


Un vertader bany de multituds. 


La portada i el reportatge al respecte de dues pàgines en el especial de Mallorca Magazin. Gustavo una vegada més l'excels ambaixador de Capdepera. Enhorabona!