Arribam als 4000 seguidors al facebook i aprofitam per oferir-vos algunes estadístiques.




Cap publicació tindria sentit sense els lectors. Les xarxes socials han canviat i, sobretot, accelerat el món informatiu. Tothom vol estar present a les xarxes. Nosaltres, també. I en arribar als números rodons feim una petita pausa per veure d'on venim, on som i, per damunt de tot, donar-vos les gràcies. 

Començàrem al Facebook fa nou anys. Penjant algunes notícies. Descartant el model de negoci tant per emetre com per atreure seguidors. Els algoritmes que facin la seva feina i nosaltres farem la nostra. No podem penjar totes les notícies però sí les més importants. Ens agrada la relació directa amb el lector que permet Facebook. Aquest espai de llibertat perquè vosaltres també digau el que volgueu. 

Ja ho veis, el darrer mes hem arribat a més de 38.000 persones, la darrera setmana a més de 23.000. Més que aquesta pàgina. Les xarxes ens han permès emetre actes en directe. Vists els resultats, tot un èxit.

També comentar, com hem fet ja en altres ocasions que el públic de Facebook és majoritàriament femení i de 25 a 54 anys. Mai hem sabut arribar al segment més jove, diuen que és a Instagram... A valorar el 7,3 % de seguidors que són d'Artà (5000 el darrer mes)



Els vídeos tenen una gran rellevància a Facebook, ja ho veis: 6000 minuts la darrera setmana. 




Per tot això, i per la vostra fidelitat, moltes gràcies!!!

I aquells que encara no ens seguiu, vos animam a fer-ho. Serà una experiència enriquidora.