Recreació del Darrer Sopar, vist com una vídeo-conferència actual


Un dels elements que s'han destapats com "imprescindible" durant el confinament, aquest confinament que ens deixarà a tots ben confitats, és el mòbil i els mitjans de comunicació digital. La comunicació des de casa amb el món exterior ( i a l'inrevés) ha passar a un primer pla. Després de la premsa, la televisió i la ràdio, mitjans clàssics de comunicació de masses ("mass media"), estan agafant força internet i el mòbil via whatssap. De fet, moltes empreses de comunicació estan potenciant el seu format digital.

Si molts vivíem penjats dels mòbil, amb el confinament aquesta dependència s'ha incrementat. A més les notícies corren, veritables o falses, amb una immediatesa que podríem  qualificar de instantània inclús amb la variant humorística.

Centenars i centenars d'acudits, frases enginyoses o punyents i anècdotes sorgeixen i s'escampen. El Coronavirus i la situació que provoca, no ha escapat de l'enginy popular. Seria impossible reproduir-los tots, evidentment, però n'hi ha de tot color (inclús molts amb clara intencionalitat política). Aquí teniu un parell que hem vist per les xarxes:


Recordava el confinament dels passatgers a un creuer amb infectats de la COVID-19



El llibre i la lectura davant el COVID-19


Paròdia de la feina dels mestres durant el confinament.


Com pot canviar la visió del món


Vacances.. un viatge?


Sense comentaris



La millor forma de fer enfadar el Covid-19: quedar a casa.


Processons en temps de confinament.


Aquí s'ha traduït com "Ni se te ocurra!!"


Pels grups de whatssap segur que us Hauran arribat aquests i molt més.