Noces virtuals a Cala Rajada



Fa més d’un any que en Sebastià Regueiro i na Mary Guiscafré, veïnats de Cala Rajada, havien decidit el dia de les seves noces, justament dissabte 21 de març. Però, davant  la crisi del coronavirus i l’estat d’alarma, ho van haver de  posposar.

Des de fa una setmana que la parella estava trista, pot ser afectats per l’anul·lació de les noces i els amics units per un grup de wassap decidiren animar-les muntant els que havia de ser una broma innocent per aixecar els ànims, acabà en una boda virtual.

Devers 30 persones, entre familiars i amics, se reuniren el dia que s’havien de celebrar les noces per videoconferència. Tots vestits per l’ocasió amb les millors gales van rebre l’invitació, tots manco la jove parella que va rebre per sorpresa la videodeoconferència i van ser rebuts amb  la marxa nupcial i seguidament tot el protocol propi de l’esdeveniment. Res no faltà a la cerimònia, el sermó de l’improvisat capellà, els anells, el “sí vull” ( rotunt i convincent) i les besades i felicitacions a través de les  pantalles. Per acabar tots brufaren per la jove parella, amb l’esperança de poder fer-ho presencialment ben prest.

Hi participaren amics i amigues gabellins, de la resta de Mallorca i de Madrid. El que començà sent una broma resultà un acte preciós i emotiu ( més d’un plorà d’emoció).

Alguns dels participants i organitzadors decidiren difondre aquest acte per compartir una estona alegre durant el període de confinament que patim. Així els diaris d’àmbit illenc s’han fet ressò. En Salvador Fuster s'ha posat en contacte amb Cap Vermell també ens ho ha contat.


Enhorabona a Sebastià i Mary, i als amics i amigues que tenen.