Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 2408
Fidel a la tradició, Cap Vermell publicà qualque notícia "falsa"



.

 
Dia 28, com és tradicional, la premsa publica algunes notícies que no tenen res a veure amb la realitat. Enguany  “Cap  Vermell” ha participat, com fa sempre, d’aquest innocent joc. Esperam que ningú s’hagi pres seriosament cap d'aquestes falses notícies, tot i que, com els darrers anys, les hem camuflades entre notícies vertaderes però inversemblants. Per si de cas ara us comentem que aquestes són les innocentades publicades:

Possible localització de la cafetera robada a la Policia Local

Can Patilla finalista dels "Awards Friendly Variat"

Canvi de directiva a l'Escolar i nous fitxatges

Portes giratòries a l'Ajuntament de Capdepera

Per bé que algunes tenen part de veritat i mentida

Esperem que ningú s’hagi molestat o sentit ofès, no era aquesta l’intenció.

El millor, sens dubte han estat els diversos comentaris fets a facebook, com:
"La policía local de Santiago de Compostela encuentra la cafetera de la policía local de Capdepera. Se la llevó un peregrino para hacerse café en el camino de Santiago"

Avui en dia, de vegades, resulta difícil distingir les innocentades de les noticies reals, ja que freqüentment podem llegir i escoltar notícies que son autèntics disbarats... o coses que ens semblen inversemblants després resulten factibles. De fet les reformes de la casa del Mar o el nou parc infantil ho podien semblar. Però no, són certes. Recordeu que Cap Vermell va fer una innocentada, amb un fotomuntatge d’un creuer atracant al port de Cala Rajada, i ha acabat sent una proposta en el programa electoral d’un partit o que es farà un carril bici al voltant del municipi però no se sap quan,... coses que diuen, coses que passen.

Sigui com sia, en el nostre món globalitzat i donada l’actualitat de les anomenades ‘fake neews’ un element tan tradicional de la història de la premsa escrita ens podria fer reflexionar sobre el valor de la informació que els mitjans transmeten dia a dia. Per exemple, l'Ajuntament publicà fa un mes a les seves xarxes socials aquesta falsa notícia:








No hi ha cap premi i la notícia no s'ha desmentit. Una vergonya!!!!...i si gratau una mica d'on ve la notícia en qüestió podreu anar lligant caps. Per cert Cap Vermell també s'ho va creure i la va espigolar, tot indicant on l'havíem llegit,  confiant en el facebook de l'Ajuntament. Però ja ho veis... sembla una innocentada malgrat no  ser publicada dia 28 de desembre. 

Per molts d'anys!