Ricardo Aracil a Ahora caigo (A3), ses Maries a Feina d'artesà- L'hora D (IB3) i el grup d'Agafa'ns si pots (IB3)

Aquesta setamana prèvia al Nadal hem pogut veure diversos ciutadans del municipi de Capdepera a les pantalles de televisió:
Divendres, dia 13, al programa d'Antena 3 AHORA CAIGO, en Ricardo Aracil, Richi per als amics, fou el protagonista principal del programa. Guanyà sis combats i quedà a dos de dur-se'n una bona pasterada de doblers. Els seus globus també sortiren a colació.

Aqui el teniu amb Arturo Valls en el moment de caure.

Si voleu veure el programa sencer, aquí el trobareu:
https://www.antena3.com/programas/ahora-caigo/

També, dilluns dia 16 a IB3, al programa L'HORA D, es dedicà a Feina d'artesà. I, evidentment, no hi podia faltar l'obra de pauma. En aquesta ocasió ho explicaren perfectament "Ses Maries": Joana Colom, Maria Brotard i Maria Guiscafré.El programa fou molt interesant i il·lustratiu. Si el voleu veure, mirau a aquest enllaç:

https://ib3.org/lhorad?pl=1&cont=94144c41-cf9c-4dfd-8f68-ded878f7299c
I per acabar, dir-vos que el grup de gabellins que anaren el novembre a AGAFA'M SI POTS, ho feren tan bé, que ara tornen amb en "Torito" aquest dissabte i diumenge (21 i 22 de desembre). Molt recomanable tot i que de moment sols ens ha arribat aquesta foto dels assajos.....però la cosa promet!!!!Si no el podeu veure, ja sabeu, a IB3 a la carta ho trobareu a partir de dilluns:
https://ib3.org/carta