Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 4182



En Carles Liesegang Escamilla ha participat en el popular concurs televisiu ¡Ahora caigo! d’Antena 3. Segons ens comentà ell mateix, a l’estiu passat va enviar una sol·licitud per participar a l’esmentat concurs i va rebre una cridada per fer un càsting a un hotel de Palma durant la segona setmana de gener.

En Carles va passar la selecció i a finals de febrer el varen cridar per gravar dia 27 de març a Barcelona: “Em varen enviar els vols per dia 26 de març i l’estada a un hotel de Barcelona, amb trasllats inclosos”.

Conta que aquesta experiència va ser molt bona “...em vaig sentir especial, en el sentit que no m’havia de preocupar de res, tot estava molt ben organitzat (vols, taxis, trajectes, horaris, etc.) Em vaig sorprendre amb el tracte familiar que ens donaren al programa, molt bona gent, divertits i molt professionals alhora. No em feia una idea de tot el que hi ha darrere un programa de televisió, de totes les proves que es fan abans de la gravació i de la bona companyonia que hi ha entre els concursants”.  Així, en Carles va conèixer 21 persones meravelloses  de tot el país, amb les quals encara manté contacte amb un grup de whatsapp.

Pel que fa a a la seva participació, ens comentà que veure’s a la televisió és una cosa estranya i més a un programa amb tanta audiència. "No sé, tot resultà una experiència molt divertida, en què els nirvis a l'hora de gravar varen passar factura, encara que repetiria una i una altra vegada. Són uns sentiments únics que no havia experimentat abans”.

Per finalitzar ens comentà que n'Arturo, el presentador, és un gran professional, i les seves bromes i el seu humor són part de la seva personalitat. “No diré què hi ha dins el forat, per saber-ho hi haureu d'anar!”

Com a anècdota ens comentà que justament ell va ser el concursant que més tardà a contestar la pregunta inicial per a ser concursant central; en Carles va tardar 30 segons quan no es tarden més de 10 segons. Tot un rècord.