Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 3100

Pep Guillem Picó forma part del grup de ballarins del musical ANASTASIA, que s’estrenarà el proper 3 d’octubre en el teatre Coliseum de la Gran Via de Madrid     







 


Madrid ha estat la ciutat europea on s’estrenarà el musical ANASTÀSIA  de  la mà de Stage Entertainment, productora de musicals famosos com  “El Rey León”, “Mamma Mia!”, “El Guardaespaldas” o “Los Miserables”. Actualment se representa a Broadwqy amb notable èxit i molt bones crítiques.

La data prevista per l’estrena serà el proper 3 d’octubre i el ballarí gabellí hi participarà formant part de grup de ballarins, interpretant el personatge de Von Rothbard.

A la publicitat de l’obra presenten el seu “Currículum”, al que hauríem d’afegir les hores de feina, el seu entusiasme i constància.

 
PEP GUILLEM

BAILARÍN

Estudios: 8 grados de preparación técnica de la escuela Royal Ballet. Conservatorio de danza clásica Palma de Mallorca. Completa sus estudios en Ballet, Jazz y Contemporáneo American Academy of Ballet en Nueva York y The Harid Conservatory, Florida.

Ballet: en la Compañía del Teatro Principal de Palma de Mallorca, el Ballet del El cascanueces, como cuerpo de baile y solista, el Ballet Romeo y Julieta, como cuerpo de baile y en la Compañía BCN City Ballet, como bailarín principal.

Teatro: Hércules, el musical; Frozen, sing along(DisneyLand París); Peter Pan, el musical; El mago de Oz La magia de Broadway.

Cine: Papel protagonista en el cortometraje de Angel León.

Otros: Ganador del Certamen Internacional de Danza de Ciutat de Barcelona, premio otorgado por Julio Bocca. Primer premio en las olimpiadas de danza de Bulgaria en el año 2013 y premio a la mejor técnica.

Enhorabona Pep Guillem!



Més informacióa a :
https://www.anastasiamusical.es/