Dia 20 i 21 van tenir les festes de Sa Coma, i hem sabut que han participat formacions musicals gabellines. Així dia 21 de juliol la Coral Gabellina  (que fa 15 anys col·labora amb la coral Gent Gran Punta de n’Amer, en les festes) actuà a l'església de Santa Maria de Sa Coma. La primera part del concert va anar a càrrec de la Coral Gabellina, dirigida per Elionor Goméz-Quintero cantaren: Amor de hombre, dues cançons tradicionals mallorquinas: Pipa treu foc, i Em Pep Gonella, una havanera titulada Carregador, original de la components de la coral Gabellina, Joana Colom, El Condor pasa, i Down by the riserside. Acompanyà a la coral al piano: Silvia Rechac, a la flauta Mariona Rechac i al violí Carme Alzina.
Les dues corals cantaren conjuntament: l’Arc Iris i Només tu.
En acabar el concert, les corals compartiren un bon sopar.

Però la Coral Gabellina no ha estat l'única formació musical que ha participat. El Grup Sustrandos va tancar el festival musical de la Nit Multicultural de dia 21 de juliol.

La gran revetla del dissabte 21 , molt concorreguda aquest any, va incloure el retorn d' Anegats,Informació i imatges Card.cat