La Unitat de Delictes Fiscals de la Guàrdia Civil registrà el domicili particular del seu líder.



Es sospita d'un denúncia, a despit, del PP de Capdepera.


La Unitat de Delictes Fiscals de la Guàrdia Civil registrà ahir, dia 27 de desembre, el domicili particular del líder d'Es Grup, Mateu Melis, amb el conseqüent ensurt dels usuaris el PAC de Capdepera. Un desplegament de 4 cotxes i més de 10 agents registraren tots els aparells informàtics del domicili del carrer Ponent i se'n dugueren informació diversa.

Mateu Melis, que era de vacances a la neu, hagué de tornar precipitadament per tal de ser-hi present. Tal com ens ha manifestat, explicà fil per randa tots els números, ja que ell s'hi maneja bé en aquest àmbit, però sembla que de tota la Unitat mobilitzada sols n'hi havia un que entenia allò que en Melis els deia.

Al cap i a la fi, ES GRUP és un partit local, fins ara a l'oposició, que té molt poc moviment econòmic, llevat dels anys electorals.

"L'ensurt ja hi és i ningú no ens el llevarà", deien els altres membres del partit, que sospiten d'un denúncia anònima del PP de Capdepera, pel fet d'haver entrat a l'equip de Govern, en una maniobra del batle per aïllar el PP local.



Recordem que fins fa poc en Mateu Melis demanava una comissió d'investigació del CENTRE CAP VERMELL amb declaracions com aquestes a l'ULTIMA HORA:

"El portavoz de Es Grup, Mateu Melis, se denuncia un desajuste presupuestario entre lo que se debía hacer y lo que realmente hay en el polémico edificio".

Fiscalizació

Melis asegura que «se ha hecho un proyecto del siglo XXI con la calidad del siglo XIX», un hecho que según el regidor puede suponer que en el edificio «falta en torno a un millón de euros, y considero que en un lugar como este, donde los ciudadanos de Capdepera se han gastado siete millones de euros, yo, como representante del pueblo, quiero fiscalizar por qué hay partidas que no me cuadran».

En la visita efectuada al edificio por todos los portavoces políticos y los técnicos del Ajuntament, según manifiesta el regidor de Es Grup «hemos podido comprobar in situ lo que ya nos temíamos, la carencia de muchos de detalles».

«Cuando ves el edificio parece muy moderno y muy bien terminado, pero cuando buscas los enchufes para ordenadores en la biblioteca, los motores de las cortinas, la cocina del bar, las cámaras de seguridad, todos estos elementos no existen, y si te fijas en los deficientes acabados de los baños te das cuenta de la carencia de servicios para un edificio que se ha pagado para estar terminado».

Esperam per bé de tots, aquests fets només hagin estat una tempesta dins d'un tassó d'aigua.