BASES PER A LA CONVOCATORIA D’UNA PLAÇA DE NOTIFICADOR INTERÍ DE L'AJUNTAMENT

(Model d’instància)

 










RESOLUCIO
 


Bartomeu Alzina Sureda, Batle-President de l’Ajuntament de Capdepera.


 
RESOLC:

Que per tal de cobrir una plaça de  Notificador interí,  per baixa  per malaltia del titular de la plaça,  s’obri un termini de 7 dies naturals a comptar a partir  del mateix dia de la  data de publicació per a que els interessats  que compleixin els requisits , presentin la documentació  acreditativa  per tal de poder  optar al concurs per a la plaça esmentada  i aprovar les següents bases:
 

BASES PER A LA CONVOCATORIA D’UNA PLAÇA DE NOTIFICADOR INTERI,  PER BAIXA DEL TITULAR, AMB CONTRACTACIÓ A TEMPS  COMPLET.
            

I.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
.
     

La present convocatòria té per objecte la selecció i contractació  d’un notificador interí, amb contractació laboral, a temps complet, en substitució del titular de baixa per malaltia, i per temps de duració fins a l’alta del titular. 
 

II.- REQUISITS DELS ASPIRANTS
.
                                  

Per prendre part al concurs serà necessari, d’acord amb l’establert a l’article 56 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, posseir els següents requisits a la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds:
 
a) Ser espanyol/a o nacional d’un dels restants estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats als quals sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors, en els termes previst a la llei bàsica que reguli aquesta matèria (art. 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat Públic) i degudament acreditat, o estranger/a resident.

b) Tenir complits els 16 anys i no excedir, en el seu cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l’edat de jubilació forçosa, per a l’accés a l’ocupació pública.

c) Títol de  Graduat  Escolar o equivalent. 
d) No patir cap malaltia ni defecte físic o psíquic que impedeixi el compliment
de les funcions corresponents.
e) No haver estat separat ni acomiadat, mitjançant expedient disciplinari, del servei a l´Estat, a les Comunitats Autònomes o a les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l´exercici de funcions públiques.
f) Nivell  B de coneixements de la lléngua catalana, mitjançant:
               -Certificat o títol lliurat per la Junta Avaluadora de Català o,si és el cas, dels homologats individualment o oficials a què fa referencia el Decret 132/96 de 28 de juny i els admesos per l’IBAP.
               -Realització d’una prova específica en el cas de no poder acreditar documentalment els coneixements corresponents, que servirà  per acreditar-los i que serà la primera a efectuar de la convocatòria,  el resultat de la qual es qualificarà d’apte/no apte, i que en tot cas serà eliminatori. L’aspirant sol.licitarà aquesta prova dins el termini de presentació de sol.licituts.

III.- PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES.


           
La sol·licitud per participar a les proves selectives (Annex I) s’haurà de dirigir al President de la Corporació i ha de presentar-se en el Registre general d’aquest Ajuntament en el termini de set dies naturals, comptats a partir del mateix dia de la publicació de la convocatòria  a un diari de la Comunitat.


           
Les sol·licituds també es poden presentar en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
           

             Per ésser admès, i en el seu cas, prendre part a aquesta convocatòria, bastarà que els aspirants manifestin a les seves instàncies que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides a la base segona. A més, els aspirants hauran d’acompanyar a la sol·licitud els justificants originals o fotocòpies compulsades dels mèrits a valorar de la fase de concurs. No seran valorats els mèrits al·legats i no justificats pels aspirants en la forma indicada.
            

IV.- ADMISSIÓ DELS ASPIRANTS.
           

            Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el Batle dictarà resolució, en el termini d’un mes, declarant aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, la qual s’exposarà en el tauler d’edictes de l’Ajuntament, on hi constarà el nom i els llinatges de les persones aspirants, el número del document nacional d’identitat i la causa de la seva exclusió.
 
            Els errors de fet podran corregir-se en qualsevol moment, d’ofici o a petició de la persona interessada. En tot cas, els aspirants exclosos disposaran d’un termini de tres dies perquè puguin corregir els defectes que motivaren la seva exclusió. Els qui no corregeixin els defectes dins del termini assenyalat, justificant el seu dret d’estar-hi admesos, seran definitivament exclosos del procés.
            En el cas que no es presentin al·legacions contra la llista provisional d’admesos i exclosos, la llista s’entendrà definitiva a partir del dia següent al del termini de reclamacions, sense necessitat de resolució ni nova publicació.
            Les reclamacions que es presentin contra la llista d’aspirants seran acceptades o rebutjades per resolució de batlia, que es publicarà en el tauler d’edictes de l’Ajuntament.
 
            La mateixa resolució que declari aprovada la llista definitiva d’admesos i exclosos efectuarà el nomenament dels membres del tribunal i indicarà el lloc, dia i hora de la seva constitució.
 
            Contra la dita resolució es podrà interposar recurs potestatiu de reposició en el termini d’un mes, a comptar des del dia següent al de la seva publicació, davant el mateix òrgan que va dictar la Resolució.

 
V.- TRIBUNAL QUALIFICADOR

 
         El Tribunal Qualificador estarà constituït  per  un President , 3 vocals y un Secretari, que ho serà de la Corporació o funcionari en qui delegui , segons l’establert  a l’art. 60 de la llei 7/2007  de 12 d’abril de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, així com l’art. 51 de la llei 3/2007 de  27  de març de la funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Així mateix es nomenarà suplent per a cada un dels membres del Tribunal Qualificador.

            El Tribunal podrà disposar la incorporació d’assessors especialistes per aquelles proves en que resulti necessari. Els dits assessors es limitaran a prestar col·laboració en les seus especialitats tècniques i tindran veu però no vot.

            Els membres del Tribunal hauran d’abstenir-se d’intervenir, comunicant-ho en el seu cas, a l’autoritat convocant, i els aspirants podran recusar-los, quan concorrin les circumstàncies previstes a l’art. 28 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del procediment administratiu Comú, o si haguessin realitzat tasques de preparació d’aspirants a proves selectives en el cinc anys anteriors a la publicació de la corresponent convocatòria.
            El tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l’assistència de la meitat dels seus membres, siguin titulars o suplents, entre els quals figurarà el Secretari i el President o qui legalment els substitueixi. Tos els membres del Tribunal tindran veu i vot, i les seves decisions hauran d’adoptar-se per majoria.
            Tots els membres del Tribunal, hauran de tenir una titulació acadèmica igual o superior a l’exigida als aspirants per a l’ingrés.            

VI.- INICI I DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS SELECTIU
.

           
Els exercicis del procés selectiu seran els que es detallen :

            
            1.-FASE DE CONCURS.

           
A aquesta fase es valoraran els següents mèrits:

- Per serveis prestats a l´Administració Pública relacionats amb la plaça : 0,20 punts per cada mes treballat si la jornada laboral és del 100 % prorratejant-se la puntuació si la jornada fos inferior, fins a un màxim de 5 punts.

- Per experiència fora de l´Administració relacionat amb la plaça : 0,10 punts per cada mes treballat, fins a un màxim de 3 punts. No es valoraran les fraccions inferiors al mes treballat. Per ésser valorat aquest apartat es presentarà certificat expedit per òrgan   competent on s´especificarà el tipus de contracte, el tant per cent de jornada i les funcions desenvolupades.
            

- Per cursos de formació relacionats amb la plaça : de 0 a 3 punts. Per ésser valorat aquest mèrit s´hauran d´aportar documents en els que es desprenguin clarament la durada dels cursos, i en el seu cas, la qualificació obtinguda, en defecte d´especificació de la durada dels cursos, es valorarà 0,10 punts per curs.
                        a) Cursos fins a 20 hores : 0,20 punts per curs
                        b) Cursos de 21 a 40 hores : 0,30 punts per curs
 
                        c) Cursos de més de 41 hores : 0,40 punts per curs

- Altres mèrits : Fins a 2,50 punts.
              a) Estar en possessió del certificat o títol lliurat per la Junta Avaluadora de Català o si és el cas dels homologats individualment o oficials a que fa referència el Decret 132/96 de 28 de juny y els emesos per l´Institut Balear de l´Administració Pùblica corresponents al: 
               Nivell C : 1,50 punts.
                                    
               Nivell D:   2   punts.
                                    
               Nivell E:  2’5 punts.


Capdepera, 27  de  febrer   de 2009.
El Batle,
Sgt.: Bartomeu Alzina Sureda.





 
    I (model d’instància) Plaça de notificador.  

Nom:__________________Primer  Llinatge:_________________________
Segón Llinatge______________________amb D,N,I, nº_______________I domicili al C/______________________________________________ municipi  de _____________________________ i teléfon nº_________  

EXPOSA:
 

PRIMER. Que vista la convocatòria de l’Ajuntament de Capdepera, de data ________________, en relació amb la convocatòria per a la plaça de notificador , amb contracte laboral, conforme a les bases que es publiquen al tauler d’edictes de l’Ajuntament citat.
 

SEGON. Que creu complir totes les condicions exigides en les bases referides a la data d’expiració del termini de presentació de la instància.

TERCER. Que declara conèixer les bases generals de la convocatòria. QUART. Que adjunta la següent documentació:
-Fotocòpia del DNI compulsada.
-Fotocòpia del carnet de conduir compulsada.
-Fotocòpia del títol de graduat escolar o equivalent compulsat.
-Fotocòpia dels títols dels cursos i certificats d’empresa o contractes de feina i vida laboral per acreditar els mèrits compulsats. 

CINQUÈ. Llengua catalana: sol.licita la prova
  
             SI______  NO______ 

Per tot això.
 SOL.LICITA: 

Que s’admeti aquesta sol.licitud per a la plaça referenciada.
 

A_________________,___________de _______________de 2009.


 
    

SR.BATLE PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE CAPDEPERA.