Estava previst, des que s'aprovà l'apertura del golf de Canyamel. La nova urbanització ha accelerat els tràmits.

És un antic projecte que data del temps de la República, tal com explica Pep Terrassa a la comunicació de les IV Jornades d'estudis locals de Capdepera celebrades l'any passat.

En vermell el traçat de 3 quilòmetres que unirà les dues poblacions. En groc el poblat talaiòtic des Clapers des Gegants.

L'aprovació del golf de Canyamel anà acompanyada de la donació a l'Ajuntament dels terrenys on s'ubica el poblat talaiòtic del Claper des Gegants i el compromís d'obrir un vial entre aquestes dues poblacions.

Primer es tractava d'una carretera per a cotxes. Llavors es va reduir a un camí peatonal i per a bicicletes que seguiria l'antic camí del contrabandistes.

De tot aixo ja fa més de 20 anys que se'n parla, però ara sembla que es farà realitat. El regidor de turisme i futur batle, Biel Torres, vol inaugurar-ho sí o sí.

Raons i arguments no n'hi falten: De tots és sabut que les possibilitats d'aquest nou accés són múltiples i que, ara per ara, les finques han anat tancant accesos de forma il·legal.


Talaiot des claper des Gegants