Imprimeix
Categoria: Humor
Vist: 3824
L'associació cultural "Cap Vermell", assessorada per firmes de gran prestigi, cobrarà drets de totes les entitats que utilitzin aquest nom.
CENTRE CAP VERMELL, CAP VERMELL GOLF & COUNTRY CLUB SL, CAP VERMELL MANAGEMENT AND SERVICES SL, CAP VERMELL BEACH CLUB SL hauran de pagar entre 400 i 2000€/any

A partir de 2014 després d'acreditar l'ús ininterromput al llarg de 32 anys, tal com indiquen els estudis jurídics, l'associació cultural "Cap Vermell" està en disposició de presentar la demanda amistosa o de conciliació, en primer lloc o la demanda judicial, si escau, per tal de poder obtenir ingresos per l'ús d'aquest nom que no sols és un topònim sinó que és evident que els darrers temps hi ha hagut un aprofitament del nom, de gran prestigi, antiguetat i molt ben posicionat a internet. Basta fer la prova cercant -ho al Google.


L'estudi s'ha fet a partir una vegada comprovada la jurisprudència per part del despatx d'advocats Bestard-Mut de Cala Rajada que contactaren amb el bufet ROCA JUNYENT, una de les firmes de més prestigi a l'Estat espanyol. Amb seus a Barcelona, Madrid, Palma de Mallorca, Lleida, Girona i Shanghai.

Constituït l'any 1996, Roca Junyent compta actualment amb 230 professionals. El ràpid creixement i la consolidació de Roca Junyent han permès situar el despatx entre els primers d'àmbit nacional i en operacions transnacionals, assolint una posició capdavantera entre les millors firmes europees. Prova d'això és que la Firma i diversos dels professionals que hi treballen han estat reconeguts per les més prestigioses publicacions legals com Chambers, Legal 500 i Best Lawyer International, entre d'altres.

Roca Junyent presta assessorament en totes les àrees del Dret, particularment en el dret dels negocis, amb un compromís total amb el client i amb l’objectiu de l'excel·lència en la prestació del servei. 

Recordem que Roca Junyent s'ha fet càrrec recentment de la defensa de la Infanta Cristina pel cas NOOS.

Ni l'Ajuntament ni les corporacions de Canyamel encara han fet cap tipus de manifestació al respecte. Tot i que sembla que, informe en mà, arribaran a una solució negociada.

El president de l'Associació, Josep Terrassa, ha senyalat que amb aquest informe es repara una situació d'injustícia per la que clamava tot el poble. Agraïm als serveis jurídics de la gestoria Bestard la seva dedicació i esforç.