Excursió al Puig de n'Alí

Diumenge 19 de febrer 2012



Sortida a les 8 hores
Plaça de la Constitució, Capdepera






L'excursió del Puig de n'Alí quedà pendent l'any passat (va ser anul·lada pel mal temps). Per pujar al cim proposat hi ha varis itineraris possibles. Us porposam dos (segons el grup i el dia que faci - les perspectives meterològiques no són massa bones-)  poem triar una o l'altra.
La primer aopció, que podríem anomenar més clàssica, és pujar al puig de n'Alí des del Coll de sa Línia (sortida des del coll de Sa Batalla) i baixar cap a Caimari pel comellar dels Horts. Aquest itinerari és recollit al llibre de Benigne Palos , Itineraris de muntanya, i el marca amb tres hores efectives de caminar.



La segona opció  és la pujada des del Comellar de s'Homo (carretera de Caimari a Lluc) fins al puig de n'Alí i tornada el coll de Sa Línea, el puig des Grau i Pas de n'Arbona. Aquest itinerari és més complet (mirau  l'enllaç on trobareu una acurada explicació amb moltes fotografies)

http://www.doblevuit.com/Untitled-104-A-CAS.html
http://www.flickr.com/photos/doblevuit_grup_de_muntanyisme/sets/72157622532622129/




Així que ànim i apuntau-vos al correu electrònic de les Granques Reumàtiques Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ( o a l'oficina d'informació de Capdepera).
Els que estau en xarxa rebreu un correu amb els itineraris.

Pensau que ha nevat a la Serra de Tramuntana, si l'itinerari no fos aconsellable podem fer un d'alternatiu (clàssic) amb neu. Així que duis bon calçat i roba d'abric


La sortida és amb cotxes particulars

Cranques reumàtiques