Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 3633

Informació Grup Excursionista Cranques Reumàtiques

Excursió de Setembre 2010: Cales de Manacor

Diumenge dia 19 de setembre, a les 8 hores
Plaça de la Constitució



    Us comunicam que la propera excursió d'aquesta temporada serà dia 19 de setembre -diumenge- a les cales de Manacor (si el temps ho permet i no hi ha canvis).
    Apuntau-vos prèviament a na Xesca (OIT Capdepera) 971 556479 abans de dia 15 de setembre (important per poder-vos avisar en cas d'anul·lacions o canvis o reserva de bus, si fa falta).
   Heu de dur aigua, gorra, banyador, tovallola i crema protectora (si fa bon temps, és clar). Es preveu passar per cales que conviden al bany.
   Sortida: a les 8h, de la plaça de la Constitució, en cotxes particulars
 


Altres assumptes d’interès excursionista
 
- Si canviau d'adreça electrònica o de telèfon comunicau-nos-ho, a fi de mantenir actualitzada la llibreta de contactes i garantir que rebeu bé la informació que us anam enviant.
 
- Com sempre, feis extensiva la informació a qui cregueu oportú. A veure si enguany els i les caminaires (gabellins) anam in crescendo.
 
- Informació extra per si vos interessa ( extreta de la web del Grup Excursionista de Mallorca http://www.gemweb.org)
 
1. Marxa per la Regularitat dia 10 d'octubre de 2010 (informació de moment no disponible al web). Es tracta d'una cursa a peu no competitiva per a la qual cas inscriure's prèviament (aproximadament 15 € inclouen dinar i una camiseta de participació). Es tracta d'una ruta llarga (més o menys 2 o 3 excursions juntes), però interessant amb diferents punts d'avituallament i control. Jo només n'he fet 1 un pic, però si vos fa ganes en podem xerrar per organitzar-nos. En contra, s'escau el mateix dia que la Mostra de la Llampuga. 


 
   2. NOVA EDICIÓ DE L’APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS A MALLORCA El 34 Aplec tindrà lloc al Port de Sóller per Tots Sants de 2010.
   Tal i com es va acordar a la darrera edició celebrada a la Valldigna, al País Valencià, el proper Aplec Excursionista dels Països Catalans tendrà lloc a Mallorca, pel pont de Tots Sants (29, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre de 2010).
   L’organització d’aquest XXXIV Aplec anirà a càrrec de diverses entitats excursionistes, entre les quals hi ha el GEM, la Federació Balear de Muntanyisme, el Club Pollença, els Xots, Serra Mamerra, el Foment, els grups excursionistes de Vilafranca i Esporles, i el Club de Muntanya i Escalada de Sóller, entre d’altres
   El lloc escollit és el camp de futbol del Port de Sóller, vora l’alberg de Sant Ramon de Penyafort, que compta amb diverses instal•lacions propietat de l’Ajuntament de Sóller.
   Apuntau aquesta data a la vostra agenda excursionista i, si voleu participar en l’organització ho podeu comunicar a la Secretaria del GEM.



    3. - Excursió reivindicativa a  Planícia, Banyalbufar
    Volem informar-vos que en una reunió celebrada el passat dia 11 d’agost, en el local de GADMA i amb l’assistència de representants de diversos grups excursionistes i d’altres col•lectius de diferents pobles de Mallorca, és va decidir posar data i fer una GRAN CONCENTRACIÓ per anar a “visitar” les quatre barreres que té posades la propietat d’Es Rafal, dues en el Camí Antic de Planícia (per Son Creus i S’Arboçar) i dues en el Camí Vell d’Estellencs (actual GR 221 de la Ruta de Pedra en Sec) i que, és clar, impedeixen la lliure circulació de persones per aquests camins, lliure circulació que des del passat dia 6 d’agost està emparada i protegida per l’article 5 de la Llei 10/2010, com podreu veure a l’arxiu adjunt.
    Doncs bé, aquesta data serà la del proper DIUMENGE 17 D’OCTUBRE, per això us volíem demanar que en el vostre calendari d’excursions de la nova temporada, programéssiu aquest dia per anar a fer aquesta visita o recorregut per aquests camins de Banyalbufar. 
    El que pretenem es reunir el màxim de grups i persones per tal que “la visita” esdevingui una clara i significativa demostració que, per les moltes raons que tots sabem i ara “per Llei”, aquestes barreres no poden tenir pany i clau.
    Aquesta és una primera comunicació als efectes de planificar en el calendari de cada grup i/o col•lectiu la data esmentada, ara estam preparant els detalls de l’organització i contingut concret de la visita, de la qual cosa us anirem informant.
 Salut i moltes gràcies !!
 Paco Albertí, de Bany-Al-Bahar, en representació dels grups convocants.