Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 1090


Els dies del 25 al 28 d’octubre, un bon nombre de caminaires de “”Sol Naixent” van participar en una sortida a Menorca per a caminar pel “Camí de Cavalls”. Van ser 31 excursionistes que sortiren del Port d’Alcúdia cap a Ciutadella ben prest. Van tenir una molt bona travessia i a l’arribada al port iniciaren un complet programa d’activitats.

 

A l’arribada a Ciutadellla van passejar per la ciutat, especialment per la part vella i els voltants del mercat  i es van dirigir a l’hotel en autobús. Per cert el vehicle no era cap meravella, però el conductor va ser excel·lent, de fet va fer que el servei fos de cinc estrelles, inmillorable.  Dinaren a l’hotel, un tres estrelles prou bo.
 

A l’horabaixa van visitar el poblat de Binibeca. Un lloc preciós del que gaudiren durant una visita pausada, assaborint tots els racons. Se pogueren fer moltes fotografies aprofitant la bellesa del pintoresc “poble de pescadors”. Acabat el passeig tornaren a l’hotel pel sopar.
 

Dia 26 van fer la primera excursió programada, de Cala Turqueta a Cala Galdana. Una marxa molt bonica per la zona sud de l’illa. De les tres opcions que tenien per caminar optaren per la vermella, que resultà ser preciosa, amb un camí que travessa uns alzinars espectaculars. La ruta era de devers 7 quilòmetres i tothom va gaudir molt.  En acabar l’autobús va comparèixer amb unes persones del grup que no caminaven (van fer diverses visites per l’illa) i tornaren a l’hotel a dinar.
 

A l’horabaixa van passejar per Maó. Decidiren no  anar a l’albufera d’Es Grau per gaudir més tranquil·lament de la visita i de tots els atractius de la ciutat.
 





Dia 27, pel matí tornaren a sortir a caminar. Concretament entre Punta Prima i el Caló d’En Rafel, una mica més curta del que havíem previst perquè la caminada del dia anterior havia estat una mica llarga. I va ser una excursió molt agradable, van riure molt i van gaudir del paisatge, amb uns penya-segats espectaculars.



Després de dinar visitaren el Monte Toro, des d’on es té una imatge panoràmica de l’illa amb el perfil de Mallorca al davant. Des del punt més alt de Menorca un se n'adona que és a una illa. La jornada acabà amb una visita a un lloc on pogueren comprar formatge i altres productes típics de Menorca com la “carn i xulla”.
 





El dissabte, 28, volien continuar la ruta que havien fet el dia anterior, però el conductor ens suggerí fer una cala molt bonica prop d’Es Castell.  Van fer l’excursió acompanyats pel xòfer i en acabar van fer un refresc.  Tot seguit partiren  a dinar a Es Molí de Mercadal. Un dinar molt entranyable, na Margarita va fer anys, els acomiadaments i agraïments...



En acabar tots demanaven per tornar a fer una altra eixida ja que s’ho havien passat molt bé i les excursions els va agradar molt. Però el millor de tot va ser el bon ambient del grup que mantingueren en tot moment amb una actitud fantàstica. En Marcelo Salomón, qui se va encarregar de coordinar la sortida, ens comentà que estava molt content de com havia anat tot i el bon ambient en el grup, així com la formalitat de tots els membres complint normes i horaris establerts.



Us deixem una sèrie d'imatges del viatge