Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 1658



Diumenge, dia 2 de gener, els excursionistes de Camina, caminaràs i Cranques reumàtiques van fer la tradicional caminada per "Cremar torrons". Aquesta excursió sols ser una caminada senzilla (apta per a totes les edats) i ser oberta a tothom qui vulgui participar, però enguany per motius de protocol COVID només va ser convocada per socis del club.

L'inici de l'excursió va ser del pàrquing de la platja de Sa Marjal, i a partir d'allà arrancàrem a caminar cap a la urbanització de la costa dels Pins i el camí que voreja el camp de golf fins el Coll Baix ( que separa la serra de Son Jordi i s'Ovelleta). 



El camí puja cap el coll amb certa pendent, però aviat ens trobàrem a la barrera que separa Son Servera de Capdepera ( Canyamel ). A la barrera reagrupàrem i tots junts començàrem la baixada cap a Canyamel.



El tram de baixada es troba ben endreçat i "net" de vegetació, fent de tallafoc.



Abans d'arribar a la fi del camí agafàrem un trencall cap a la dreta que ens dugué a l'inici de l'urbanització Costa de Canyamel. En sentit lleugerament ascendent travessarem l'urbanització i poguérem veure el Cap Vermell.



Aquest tram de la costa està molt urbanitzat, amb impressionants xalets de vàries plantes que baixen cap a la mar.





Al finar de l'urbanització el carrer asfaltat es troba en mal estat i acaba, convertint-se en un caminoi un tant irregurlar que ens dugué al mirador de la Costa dels Pins





Al mirador ens férem la fotografia de grup i començàrem la tornada cap els cotxes, donant per finalitzada la primera excursió de l'any.



En aquest punt destacar la diferència entre el final de l'urbanització de la Costa dels Pins, el Mirador, i el final de Costa de Canyamel, un carrer descuidat en molt mal estat.