Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 5518


Si anau mai als Cornadors (zona de les cases de l'Ofre-Biniaraix, a Sóller) trobareu el refugi d'en Xim Quesada - en honor a un dels fundadors del Foment de Turisme-, que està en fase de restauració.


 
Ja fa anys que aquesta reforma, de manera lenta, es du a terme capitanejada per la Federació Balear de Muntanyisme, i en la qual participen de manera voluntària els Bombers de Mallorca, el GRESIB, grups excursionistes (especialment feiners i enginyosos els de Vilafranca) i qualsevol persona que s'hi vulgui afegir.

 
Avui, des de les cases de l'Ofre -centre d'operacions- ens hi hem trobat alguns grups excursionistes, companys del Curs de guia voluntari de la FBME, famílies i gent que passava per la zona i que amb la mateixa que feia l'ascensió ajudava pujant el material que podria (picadís, bovedilles, teules, ciment, aigua i bigues) o fent feina directament al mateix refugi.

 

Així ha quedat més o manco i de moment ja està cobert el sostre. Ha estat un plaer participar en aquesta experiència i si vos interessa i qualsevol diumenge passau per allà, ja ho sabeu!

 



Si en voleu més informació contactau amb la web de la FBME http://fbmweb.com/, així com per a possible reserva d'aquest espai en el futur.