La darrera excursió  del 2013, de les Cranques Reumàtiques, serà al Puig Negre i la Talaia Nova del Cap Vermell



Aquesta excursió és pel municipi, i per tant hem previst sortir una mica més tard. Podem quedar a sa Font de sa Cala (pàrquing de devora la residència, davant l'hotel Carolina) a les 8.45 h per deixar un parell de cotxes devora el portell de cala Provençals (a l'acabada de l'excursió ens estalviam uns 2/3 km d'asfalt finals). A Capdepera podem quedar a les 8,30 hores per a fer cotxades,  a la plaça de la Constitució.
 
La idea és començar a les 9h. des del pàrquing davant l'hotel Carolina de Sa Font de Sa Cala
 
Durada: 4-4.30h.
Convé dur berenar i dinar.
Botes de mitja canya-canya alta, calçons gruixadets (ja que hi ha moltes gatoves) i frontal (per si baixam a la cova des Cingle).
 
La ruta és circular: partida pel camí cap al claper des Gegants- i desviament per pujar un parell de putxos (crestejar) fins arribar a la talaia Nova del Cap Vermell. En ser allà, possibiltat de dividir-nos en 2 grups: davallar cap al coll pel camí normal, ben senyalitzat amb punts blaus / més agosarats, cercant un pas que també ens duria al mateix coll. En ser allà, baixaríem a la cova des Cingle (si s'ha pogut adobar l'escala per a accedir-hi) i tornada al coll-baixada cap a sa Font de sa Cala (portell del  camí de la cova Vell Marí).

Recordau que per motiu de l'assegurança ens hem d'apuntar a l'OIT de Capdepera o al correu de les Cranques eumàtiques: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins dimecres dia 11 de desembre.

Aquesta és la crònica que vam fer l'any 2011.

http://www.capvermell.org/index.php/fets-i-gent/excursions/4870-excursi-puig-negre-capdepera-18112009