Propera excursió de les Cranques reumàtiques al Camí Vell de Formentor
Dia 12 de maig de 2013.  EXCURSIÓ AMB AUTOBÚS!



L'excursió del mes de maig és a la península de Formentor, l'anada al far pel camí vell. Es una excursió que transcorre per camins  en la seva major part (per bé que hi ha trams que el camí es perd o va per carretera). No se pot classificar de difícil, però és llarg. Aproximadament té una durada de 5 hores de caminar efectiu, podeu mirar la ressenya d'Emilio Alonso que adjuntam, el sentit de l'excursió serà invers al que se comenta. Es a dir sortirem del far de Formentor i arribarem a Cala Murta (bany?).

Sortida: dia 12 de maig 2003,  a les 8 del matí (es prega puntualitat) de la plaça de la Constitució de Capdepera.

L’excursió serà en BUS. Per tant cal apuntar-se i pagar 10 euros  al compte de "Sa Nostra" Camina, caminaràs:

2051-0107-7-8-1070011961, abans de dijous dia 9 de maig a les 13 hores, indicant el vostre nom i llinatges. Si no es fa l’ingrés abans del dia 9 no es garanteix la plaça a l’autobús (evidentment tenen preferència els que han fet la reserva).

Ja sabeu que convé apuntar-se enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a l'oficina d'informació de Capdepera per si hi ha qualque canvi de darrera hora.

Convé dur gorra, tavallola i banyador (possibilitat de bany!), crema solar i molta d'aigua.

Ressenya de l'excursió d'Emilio Alonso
http://ealonso1.blogspot.com.es/2012/04/cami-vell-des-far-de-formentor.html