Imprimeix
Categoria: Excursions
Vist: 2789
Convocatòria de l'excursió de Campanet a Pollença per Es Fangar, Ca Miner i Son Grua. 16/12/2012





La darrera excursió de les Cranques Reumàtiques de l'any 2012, juntament amb els serverins de Camina-caminaràs,  serà el proper dia 16 de desembre per una ruta entre Campanet i Pollença, passant per les finques d'Es Fangar, Ca Miner, Fartàritx i camí des Ninot fins Son Grua.

Sortida: dia 16 a les 8 del matí (es prega puntualitat) de la plaça de la Constitució de Capdepera.

L’excursió serà amb BUS, per tant cal apuntar-se i pagar 10 euros  al compte de Camina, caminaràs: 2051-0107-7-8-1070011961,  abans de dijous dia 13 de desembre a les 13 hores, indicant el vostre nom. Recordau dur el resguard de l’ingrés. Si no se fa l’ingrés abans del dia 13 no se garantitza la plaça en l’autobús ( evidentment tenen preferència els que han fet la reserva).

Es tracta d’una ruta per camins molt interessants.

Ja sabeu que convé apuntar-se enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a l'oficina d'informació de Capdepera per si hi ha qualque canvi de darrera hora

Més informació sobre la ruta (aproximadament, per veure les fotografies i fer-se una idea del camí) especialment a l'inici, és a dir de pujada, ja que una vegada a Ca Miner nosaltres  baixarem pel camí des Ninot (per la tornada veure ruta publicada a Cap Vermell de la Cuculla de Fartàritx).

http://arni-muntanya.blogspot.com.es/2010/03/puig-de-ca-de-mina-09022008.html