"No hem perdut les ganes d'aconseguir l'objectiu proposat a principi de temporada"


Conversam amb Ismael, actual entrenador de l'equip de segona regional de l'Escolar, equip màxim exponent del planter gabellí, i hores d'ara competint amb tots els jugadors del poble Pensàvem trobar-lo una mica desmoralitzat pels darrers resultats de l'equip, ja que en la 6a jornada el escolar ocupada el 2n lloc de la taula ara un cop finalitzada la primera volta amb 20 jornades disputades es troba en el 9è lloc a dos punts de poder jugar el play-off per l'ascens a primera regional objectiu de principi de temporada. Li demanam:
-Segueix sent l'objectiu l'ascens?
És clar que si no hem perdut les ganes d'aconseguir l'objectiu proposat a principi de temporada, però amb un equip que al llarg d'aquestes dinou jornades en cap moment he pogut repetir alineació

-Quines garanties hi ha?
Són circumstàncies difícil de repetir, al principi de temporada amb quatre lesionats de llarga durada s'ha recuperat un jugador, durant la primera meitat l'equip no ha tengut sort amb les lesions, a més n'hi ha jhagut d'altres en altres jugadors. A més els que treballen en l'hosteleria tenen més dificultats en pretemporada de poder entrenar i jugar, no estan disponibles per poder competir a un cent per cent. També, durant aquest últim mes molts s'han anat de vacances fora de l'illa i dos s'han traslladat a treballar a l'estranger,...massa imprevists.
 
-Els jugadors compleixen?
El seu comportament és excel·lent, gaudeixen dels entrenaments, tenim a uns jugadors molt joves i tinc molta confiança en ells.




- Què esperes d'aquesta segona volta recent iniciada?
Esperam, tant jugadors com tècnics, aconseguir el propòsit de principi de temporada que és l'ascens, per això entrenam seriós, els xavals obeeixen, a partir d'ara el preparador físic augmenta durant un temps la intensitat dels entrenaments. Coneixem bé els equips amb els quals ens hem d'enfrontar.
Sovint es diu que la primera temporada és per conèixer-se fer equip i la segona recollir el treball de la primera.

-La propera temporada?
A hores d'ara només penso en la feina diària i en els partits
 
Ismael és un enamorat del futbol viu per al seu equip, pensa molt en els seus jugadors, prefereix que li facin mal a l'abans que es menyspreï a un jugador del seu equip, entrenador compromès en on la seva serietat i el respecte fan al a una persona molt singular.


BEST