Imprimeix
Categoria: Entrevistes
Vist: 2802
El president de l'Escolar, des de fa un any, passa revista a la temporada





















Fa un any, just quan arribà a la presidència l'entrevistàrem. Ha passat un any i el primer que li demanam és cóm van trobar al primer equip de la Regional.

Ens vam fer càrrec del club massa tard a l'hora de començar a treballar tot ens va venir molt just, una mica inexperts, vam haver de començar a estirar el carro, buscar entrenador, conèixer a jugadors, alguns s'havien marxat, ens faltaven moltes peces del puzle per col·locar a falta d'alguna, ara estem per polir-les.

De quan tu eres jugador a l'actualitat l'aptitud del jugador del primer equip és la mateixa.
Sempre he dit que el reflex del club és el primer equip, abans el jugador que arribava al primer equip era un gran revulsiu per a ell, ara el jugador passa de jugar amb l'equip de regional, cal treballar i intentar d'una manera o altra que el jugador recuperi les ganes de competir amb el primer equip perquè el Escolar d'aquí a poc temps recuperi la categoria que crec és la nostra o sigui la primera regional preferent.

Per a la propera  temporada a segona regional.
Continuarà entrenant Jeroni Adrover, a la plantilla s'incorporaran els juvenils que van acabar la seva etapa i algun jugador que per motius diferents fa algunes temporades que no juga a Capdepera

La pedrera?
El mateix problema que el primer equip, vam començar buscant entrenadors, delegats, sponsors, etc. la sort és que vam tenir una gran acceptació per part dels pares, estem molt contents del seu comportament

Els juvenils després de l'excel·lent campanya al final no van poder cantar victòria de campions i pujar a la lliga Nacional.
Chapeau, cal llevar-se el capell davant la brillant campanya que han fet, al final potser amb algun reforç els jugadors poguessin haver vist el seu esforç recompensat amb el premi de l'ascens, però la directiva optà perquè els jugadors que van començar acabessin

El planter la propera temporada.
Amb més temps Fernando Martínez que al costat de Jeroni Adrover, seran els coordinadors i responsables d'organitzar el futbol del planter.

El polèmic bar.
Després del mal rotllo que vam tenir, tornam a tenir via lliure, hem lliurat a dues persones interessades en un sobre tancat les peticions que fa el club.

L'alcalde en la presentació de la temporada 2017-2018 va prometre que en el transcurs del 2018 començarien les obres del local sobre de la tribuna de sol.
El va prometre i quan parlem amb ell ens diu el mateix però de moment no es veu cap moviment al respecte.


Els socis han respost 
Un cop més gràcies als socis, col·laboradors, i espònsor, etc., sense ells no seria possible el donar aixopluc a uns dos-cents nens.

Els teus companys de directiva.
Són esplèndids meravellosos cada directiu ha sabut estar al seu lloc amb el que es van comprometre l'han complert amb escreix, hi ha altres persones que no són a la directiva ens ajuden molt.


best