Cap Vermell i Miguel Sarasate convocam un concurs de fotografia sobre les escultures del passeig marítim de Cala Rajada. Premis: aquestes tres escultures orginals de l'artista fetes amb motiu del concurs.

"El millor d'exposar la meva obra al passeig Marítm de Cala Rajada és que les escultures canvien així com canvia el dia. No és el mateix veure-les a sortida que a posta de sol. Un dia de vent o de calma. Aquest context sempre canviant li dóna una màgia especial que m'agradaria que el públic fos capaç de captar-ho a través de les fotografies."

Miguel Sarasate.

BASES:
1 La participació és oberta a tothom.

2 Cada concursant podrà presentar 3 fotografies.

3 El tema de les fotografies és les escultures del passeig Marítim de Cala Rajada.

4 Les fotografies s'enviaran al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins dia 10 de setembre de 2017

5 Les fotografies tendràn una resol·lució mínima de 4000 píxels en la seva part més llarga.

6 El jurat, format per membres de Cap Vermell i fotògrafs de reconegut prestigi, atorgarà tres premis a les millors fotografies.

7 Totes les fotos rebudes es publicaran a aquesta web de Cap Vermell.


8  Els tres guanyadors rebran una escultura original de Miguel Sarasate, que l'artista farà per aquest certamen i que publicarem en estar enllestida.

9 Tots els participants rebran un dibuix signat i numerat de Miguel Sarasate de 50x70cm, commemoratiu del concurs.