Imprimeix
Categoria: Concursos
Vist: 3224

Vols cobrir un acte de les FESTES DE SANT ROC I SANT BARTOMEU?
Cercam gent jove, menor de 25 anys que vulgui convertir-se en cronista de les festes de Capdepera i Cala Rajada.

AQUEST ESTIU, VOLEM CRÒNIQUES JOVES

No és cap concurs, tothom tendrà premi!

Si compleixes aquesta condició de l'edat pots formar part del conjunt de joves que es desplegarà durant les festes i que publicarà els seus textos, fotos i vídeos a Cap Vermell.

 T'animam a participar com a periodista en un acte de Sant Roc i Sant Bartomeu.

Tria quin tipus d'actes et vindria de gust cobrir, individualment o amb companys.

Un cop cobert l'acte per a Cap Vermell, envia'ns la teva crònica, juntament amb una foto i/o vídeo, com a màxim, tres dies després de l'acte en questió a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al través del FACEBOOK de Cap Vermell; i es publicarà al web www.capvermell.cat

Després de les festes, dia 29 de'agost, vos convidarem a una petita festa de postres a LA PONDEROSA per agrair la vostra participació i fer-vos un petit obsequi a tots els participants.

Cercam una mirada més fresca sobre tot el que passarà. Ens interessa tot el que puguis escriure, fotografiar o gravar sobre les festes de Capdepera.

Si tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

I recordau que aquest mes d'agost només trobareu a LA PONDEROSA: