Imprimeix
Categoria: Concursos
Vist: 3235
Un dinar per a dues persones al Restaurant de Son Jaumell per la millor fotografia del Mercat Medieval


Aprofitam l'avinentesa perquè n'Andreu ens expliqui els nous projectes 

Enhorabona a na Maria Antònia Riutord que podrà gaudir d'un àpat de categoria amb la millor companyia. Na Maria Antònia és el segon any que ens envia fotos per aquest concurs i no li havia tocat res mai. Està molt contenta del premi perquè ja coneix aquest restaurant. Esperam que ens ho conti.

Pel que fa a n'Andreu, ens ha contat diversos projectes tant gastronòmics com solidaris que mostren la seva dimensió de gran professional i millor persona:

En primer lloc ha enregistrat un divertit vídeo de promoció que vos recomanam que el visioneu ja que surt el millor de Capdepera amb aquest text tan suggerent:

Has tastat mai un fumet fet amb aigua de mar? El xef Andreu Genestra va néixer a Mallorca i, a més de cuinar amb les verdures del seu hort ecològic, recull aigua de Cala Mesquida per a preparar algun dels seus plats. És una de les peculiaritats d'aquest jove cuiner capaç d'endur-se'n al client al passat amb gustos tradicionals renovats.
#TasteMallorca recull en dos minuts la feina de Genestra i el seu equip a una antiga possessió del segle XVII reconvertida en hotel rural i restaurant.

#TasteMallorca with Chef Andreu Genestra from Curly Commas on Vimeo.

Directed & Edited by Curly Commas
Produced by Maria Bel Fernández
Camera operators: Antoni Madico & Curly Commas
Music: 'Firebreath - Peppermint delight' by Candy Claws
Thanks to: Bubographics, Pere Estelrich, Toni Crespí, Sa Teulera de Can Dolç & Laura Lafuente


També ha iniciat un projecte solidari d'apadrinament a través de donar feina a joves de 18 anys que no tenen on anar i que les institucions de menors (Fundació Nazaret) ja no cobreixen.
Així ho expliquen: 

Imagina't que el mes que ve compleixes 18 anys, que per circumstàncies de la vida vius a un centre d'acollida i que te n'has d'anar d'allà perquè seràs major d'edat. Aquest és el principal problema en què es troba la Fundació Natzaret. I és aquí on entra la figura del padrí jove o padrina, persones que amb la seva ajuda són capaces de canviar el futur d'aquests adolescents.
T'animes a ajudar a joves com en José, na Miquela o en Xavi?
#ApadrinaNatzaret

apadrinamentsnatzaret.com

Vegeu aquest vídeo:


T'hi animes? #ApadrinaNatzaret from Curly Commas on Vimeo.

També ens comentà que possiblement obri un restaurant a Palma.

Finalment ens anuncià en primícia que fruit de la seva estada, l'any passat, a la Índia, enguany desenvoluparà un projecte sobre les espècies gatronòmiques que exposarà davant més de 3000 cuiners al SALÓN GOURMETS, la fira de restauració de Madrid.

Per part nostra agraïr-li una vegada més el seu suport en les iniciatives de Cap Vermell i dessitjar-li molta sort en tots aquests projectes.