Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 755
Una vermutada gabellina molt animada, que es va allargar fins ben entrat el capvespre



 

El vermut, o vermutada, de Sant Bartomeu s'ha consolidat com un dels actes amb més acceptació de les festes, un esdeveniment que aplega gent de totes les edats amb ganes de festa. I així ha quedat demostrat aquest dissabte 19 d'agost, quan la plaça de l'Orient ha congregat una munió de gent -però sense empentes- disposada a passar-s'ho bé, a ballar una estona o simplement a fer la xerrada amb amics i coneguts.


 

Tot i que l'hora d'inici estava fixada a les 12 del migdia, el cert és que la cosa no es va animar fins que va començar la música en directe. La Xaranga Gabellina, Fun Kiss, Batucap i Chevy's Band varen fer ballar i moure's al personal al llarg de gairebé cinc hores, uns des de l'escenari i altres actuant entre el mateix públic.
 

Cal comentar que s'havia instal·lat una carpa oberta enmig de la plaça perquè la gent es pogués protegir del sòl. De fet, la xafogor va ser una de les grans protagonistes, només mitigada gràcies als ventalls que venien les associacions Moixos Gabellins i Gatos de Capdepera.
 

En resum, bon ambient i molta animació per a un acte que sembla que ha vengut per a quedar.