Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 1195

 

Les festes de Sant Bartomeu 2022 van finalitzar amb l’homenatge que els Club Ca Nostra ofereix als seus socis i sòcies  nascudes els anys 1932, 1933 i 1934 i amb el concert de la Banda de Mùsica de Capdepera.

L’homenatge de les persones majors nascudes els anys 1932, 1933 i 1934, va tenir lloc a la plaça de la Constitució i arreplegà els homenejats i els seus familiars i un bon nombre de socis del Club de Ca Nostra amb el seu president, Pedro Llabates al capdavant.  El batle de Capdepera i el president del Club Ca Nostra va lliurar a cada soci/a homenejat una placa.











La coral Gabellina amenitzà l’acte i després hi hagué un berenar per a tots els assistents. El programa d’IB3 5 dies va entrar en directe per retransmetre part de l’acte i parlar amb els protagonistes.





El punt i final a les festes, com és tradicional, el va posar el concert de la Banda de Música de Capdepera. Amb una plaça plena de gom a gom, el director de la Banda, en Marc Forteza,  va donar la benvinguda i va recordar les seves paraules al concert de Sant Bartomeu de l’any anterior, quan agafà la direcció de la Banda, i demanà paciència per a veure com la Banda tornava a refundar-se després de la pandèmia. I vaja si ho ha fet! Amb un públic molt entregat, la Banda va interpretar un repertori de peces de gran bellesa. Va ser tot un goig escoltar-la.






El repertori començà amb el pasdoble “La primitiva”, i seguidament van interpretar per ordre el “Concerto d’amore”, “Celtic ritual”, “La Storia”, “Duncan Oberture”, “Utopia”, “Mambo Jambo” i, per acabar, “Amparito Roca.





Com a dada interessant comentar que eren 24 músics damunt l’escenari i que la peça “Duncan Oberture” va ser dirigida per Yannick Wilken sots director de la Banda de Música.

Mentre el públic cantava el “Tomeu, Tomeu...” , una traca posà el punt i final  (per sorpresa) a l’actuació i a les festes. Ja sabeu la dita... “Festes passades, coques menjades”.