Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2601


 

Una de les novetats de les festes de Sant Bartomeu 2019, que arrancaren dia 17 d’agost, va ser la Vermulilada, un vermut a la plaça del Sitjar organitzat pel Col·lectiu Esperit feminista. Malgrat caure un sol de justícia, l’acte era a les 12 de mig dia, va tenir una molt bona acollida i arreplegats a l’ombra de l’antic edifici de l’Ajuntament se va desenvoluapar la vermutada amb molt molt ambient i l’amenització musical d’en Zapa.











També n’hi havia un punt d’informació de la campanya  “No i punt!” del Consell de Mallorca que repartia material informatiu i convidava a escriure comentaris i fer-se una fotografia de suport a la campanya.





Al capvespre, simultàniament, va tenir lloc el Torneig de Futbol de Sant Bartomeu entre l’Escolar i CE s’Horta, del qual teniu informació a la secció d’esports, i el pregó.

Abans del pregó, la “Banda de cornetes i tambors” per un costat,  i “Els qui ningú vol”  per un altre, van arrancar amb el cercavila des de la plaça de l’Orient cap a Vilanova i Vila Roja. Arrepelgats de vell nou a la plaça de l’Orient, en Joan Genovart va fer la presentació del pregoner en Pedro Llabata. En Pedro Llabata va agrair l’oferta per a ser pregoner i l’assistència del públic. Després de presentar-se va recordar com eren les festes de Sant Bartomeu fa uns anys. Un emotiu pregó  que podeu escoltar íntegre a Cap Vermell (i del que esperem poder publicar el text).






















Acabat el pregó, l’Ajuntament convidà a un refresc a tots els assistents i “Els qui ningú vol” ens interpretaren més cançons del seu repertori.



La jornada festiva acabà amb la Festa blanca, que omplí de gent vestida de blanc la plaça de l’Orient. La música la posaren els DJ Juan Campos i Miguel Reina.