Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 3249
La vetlada acabà amb una concorreguda "festa blanca"
Espectació a la plaça de l'Orient, moments abans de l'inici del tour teatral del passat dissabte dia 20. Gent esperant per assistir a la posada en escena de quatre petites obres - petites en durada, que no en qualitat - per a una modalitat de teatre, l'anomenat microteatre, ja plenament acceptada, i fins i tot demanada, pel públic.

Autors del país, directors del país i intèrprets del poble, però tot molt allunyat del localisme. Ans al contrari, llenguatge modern, temes universals, propostes arriscades i un resultat final perfectament homologable a qualsevol proposta sigui quina sigui la seva procedència.No ens entretendrem a fer la crítica da cadascuna de les quatre obres d'aquesta vetlada de Teatre de Festa. Però sí que volem significar l'esforç del grup "Es Mussol", tant per aconseguir la participació dels autors implicats com per a la tria dels respectius directors, tots ells amb trajectòries extenses i contrastades. Quatre propostes diferents quant al llenguatge i la posada en escena, però amb el denominador comú de la festa com a rerefons de les quatre peces, resoltes totes quatre des d'un treball acurat i, conseqüentment, amb un resultat més que notable.

Precisament per tractar-se d'intèrprets del poble, volem ressaltar el paper dels actors i actrius que donaren vida als nou personatges de les obres representades. Des dels més joves als més veterans, tots ells no varen fer sinó refrendar el segell de qualitat que la factoria "Es Mussol" infon als seus membres. Sense excepció, les actuacions que ens oferiren ens deixaren el millor regust. No es pot demanar res més.

De manera que aquest Teatre de Festa, finalment, va resultar una vertadera festa del teatre, per a satisfacció de tots els que hi vàrem assistir.

Aquí teniu el testimoni gràfic d'aquesta "festa":


MENJA,de Xavi Núñez
Direcció: Ferran Bex
Intèrprets: Neus Melis i Àngela Aso

MARIDATGE: EL VI MÉS CAR DEL MÓN, de Salvador Sánchez
Direcció: Iván Martín
Intèrprets: Bàrbara Flaquer, Maribel Frontera i Núria Garcia

YAMAZAKI, de Xavi Núñez
Direcció: Vicka Duran
Intèrprets: Pep Uceda i Pep Bauzà

EL CLUB DE LES FESTES SORPRESA, de Jaume Miró
Direcció: Ferran Bex
Intèrprets: Toti Fuster i Pere TerrassaI, com dèiem en el titular, la vetlada acabà amb la "festa blanca", tothom amb la mudada més alba i ball al so dels DJs de torn. Una festa que resultà ben concorreguda i animada, tot i que aparentment no tengués un gran atractiu. Més val així.