Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 3128
El sopar a la fresca omplí la plaça del Sitjar 


 

La segona jornada de les festes de Sant Bartomeu arrancaren el capvespre, amb els jocs d'aigua organitzats per Divermmón Animacions. Els més petits varen gaudir dels jocs d’aigua que s’havien organitzat al parc de s’Alzinar. Hi havia diversos tobogans que varen servir per a passar la calor d’una forma divertida i festera.També a l'horabaixa es va presentar el llibre de poesia de Joan Cabalgante a la Biblioteca Municipal. Límits infinits és el segon poemari de l’escriptor resident a Capdepera, en el qual parla de vivències, emocions i sentiments que li han transmès experiències vitals, com per exemple el Mercat Medieval. A l’acte de presentació, en el qual varen intervenir l’escriptor Jaume Fuster i el filòsof Martí Prats, Cabalgante va llegir alguns dels seus poemes acompanyats per la guitarra del seu germà. El llibre està editat per Cap Vermell i Documenta Balear.
El tradicional sopar a la fresca de les festes de Sant Bartomeu va omplir ahir vespre la plaça des Sitjar de Capdepera de veïnats i amics. Plena de taulades amb bon menjar, els assistents gaudiren d’una vetllada que va estar amenitzada amb música dels anys 70, 80 i 90. La plaça des Sitjar va quedar petita per acollir a totes les persones que volien participar a l’acte, i les taulades es varen allargar cap al carrer Major.

 

El batle de Capdepera donà el sus i informà dels canvis en els focs artificials. Se llançaran a Es Cavaller i se podran veure des del polígon de Capdepera o  des del propi castell.