Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 3006
La Banda tornà al capdavant de la Diana Florejada



El dissabte de Sant Bartomeu enguany coincidí en dissabte i comptà amb atapeït programa d'actes dels que us farem cinc cèntims.

A mitja tarda se va celebrar la cursa popular de Sant Bartomeu, que enguany arribà a la 31a edició amb la novetat d l'incorporació d'una prova de marxa nòrdica. Com és habitual abans de la sortida de la prova se realitzaren distintes carreres infantils. Enguany tornà a haver una gran participació de corredors.



A les  21 hores la coral s'Alzinar oferí, a l'església de Sant Bartomeu, el seu tradicional concert. Enguany interpretaren el "Magnificat" de Rutter que ja havien estrenat a Cala Rajada, amb notable èxit. Aquesta noticia i un vídeo ja es troba publicat a Cap Vermell.



La jornada festiva acabà amb la revetla. La festa començà devers les 23 hores i arreplegà molta gent fins la sortida del sol. Primer actuà Latin Brass Band, amb versions de músiques ballables per la gent gran ( i no tant gran) que compareix la primera part de la vetllada.  Seguiren Tumbet de Solfa, grup amb molta presència de músics locals, que fidels al seu bon quefer oferiren temes molt coneguts i animaren al públic. No només trien un bon repertori musical, a més són molt bon músics i la cantant i ballarines duen molt de ritme.









El relleu l'agafà La Loca-Motora que seguiren la tònica del Tumbet, és a dir cançons molt conegudes i canvis de ritme constants. A l'escenari poguérem veure al guitarrista Felipe Cardiel. La revetlla estava molt animada en aquestes hores amb la plaça de gom a gom i molta gent ballant i voltant les barres dels bars de la plaça.







El grup Vandeshow acabà la revetlla, fins al sortida del sol quan se serví xocolata amb ensaïmades i començà la Diana Florejada, una altra vegada amb la Banda i molt de jovent que recorregué els carrers del poble anunciant el dia de Sant Bartomeu.








Aquí hi ha el vídeo de l'Amparito final:

https://www.facebook.com/video.php?v=638578726249060&set=vb.320088998098036&type=2&theater