Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 1944


Com ve sent habitual cada any per les festes de Sant Bartomeu, l'Associació "Ca Nostra" de la Tercera Edat, va retre homenatge, el passat dilluns dia 25, als socis de més edat d'aquesta entitat. Enguany corresponia als nascuts el 1926, és a dir, als que havien complert 88 anys d'edat. L'acte es va celebrar a la plaça de la Constitució, davant la seu de l'associació, i va comptar amb la presència del batle Rafel Fernández i de la regidora d'Assumptes Socials, Ivon Renaud.

Abans de lliurar els regals als homenatjats, el batle va oferir un aclariment sobre la situació legal en què es troba l'immoble de "can Tasà", prfopietat de l'associació "Ca Nostra", i on, segons la donació, s'hauria d'haver fet una residència per a la gent gran. Quan aquest servei es va fer realitat en un immoble de nova plata a sa Font de sa Cala, l'associació es va trobar que  ni s'hi feia una residència ni, aparentment (segons les clàusules de donació) se'n podia desprendre en 50 anys, cosa que, a hores d'ara, només comporta despeses de manteniment, sense cap benefici immediat. Això no obstant, el batle va manifestar que els serveis jurídics municipals estaven estudiant l'assumpte a fons, ja que sembla que hi podria haver una escletxa legal que permetria alienar el casal en qüestió. Va dir que a principi de setembre confiava poder-ne treure aigua clara.I passant a l'homenatge que dóna títol a aquesta crònica, aquests foren els destinataris de la festa:

Joan Patricia Scarlet


María Sánchez Posada


Maria Roca Lliteras


Agustí Nebot Nebot


Catalina Massot Nadal


Antònia Flaquer Melis


Mateu Melis Terrassa, destinatari també de l'homenatge, no pogué assistir a aquest acte.

I aquí teniu la junta de l'associació, envoltada de bona part de l'equip de govern (branca socialista).Tot acabà com solen acabar aquestes coses, amb un bon berenar.

Enhorabona a tots.