Un any més el foc i el fum s'escamparen pels carrers de Capdepera de la mà de Sa Solera Gabellina
 
 

Divendres començà el cap de setmana de les festes de Sant Bartomeu amb una concentració d'actes. Així dia 22 d'agost hi hagué cinema infantil, amb la divertida pel·lícula RIO 2, i el concert d'Ainhoa Arteta a la Torre de Canyamel, tot un esdeveniment amb presència de la reina Sofia i del qual ja parlam a altre article.



Però dia 22 és el dia de la Nit de Foc, un espectacle de foc preparat per Sa Solera Gabellina que és dels millors que se fan. Enguany tornaren a deixar el llistó molt alt i la gran quantitat de seguidors que acudiren gaudiren d'un gran espectacle.

  



 

Com titulaven aquest article el carrers de Capdepera s'ompliren de foc i fum, i de gent, molta gent. 



Molta gent que participà de l'espectacle enmig del foc i molta gent que guaitava un poc enfora dels coets.



Enguany la sortida va ser de Sa plaça Vella, baixant pel carrer Fondo, carrer Centre, Ciutat (amb aturada a la plaça de l'església) i  arribada al pàrquing de Sa Pedrera (escola de música) on acabà l'espectacle amb un final apoteòsic en un magnífic escenari ocupat pels tamborers.



Just acabada la Nit de Foc començà el concert de rock amb els grups Chevy's Band i Anegats.
Els joves components de Chevy's Band oferiren un bon grapat de cançons de cançons amb molt conegudes encalentint l'ambient.



Ens agrada molt aquest grup local que malgrat la seva joventut tenen una bona formació i una gran experiència musical.



El grup "estrella" de la nit era Anegats. Ens atevim a dir que la banda serverina és, avui per avui, dels millors grups de rock de les illes. Malgrat els anys que duen damunt l'escenari encara conserven la frescor i la força dels primers temps.



A Capdepera compten amb una gran quantitat de seguidors que, totalment entregats, seguiren les seves cançons corejant una per una totes les seves lletres. Un detall va ser dedicar una cançó a la Confraria de Pescadors de Cala Rajada.





 

Anegats omplen l'escenari i ho donen tot. En Pep Àlvarez aconsegueix transmetre tota la força de la seves cançons i el públic s'ho agraeix vivint intensament el concert. 



A les darreres cançons va participar en Manolo Muntaner aportant els seu bon quefer amb la guitarra.



Gràcies a la Chevys Band i Anegats per aquesta magnífica Nit de Rock.