Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2696
La Coral S’Alzinar torna de manera brillant al “Magnificat” de Rutter





El tradicional concert de la coral S’Alzinar de les festes de Sant Bartomeu va permetre tornar a escoltar el “Magnificat” de John Rutter, aquesta vegada a l’església de Capdepera. Recordem que aquesta obra fou presentada per l’agrupació el passat mes d’abril, en el Centre Cap Vermell.


La partitura  per a quatre cordes amb acompanyament d’orquestra (aquesta va estar integrada per piano, tres violins, contrabaix, oboè, flauta, clarinet, bombardí, saxòfon, trompeta i percussió), ofereix moments de gran intensitat dramàtica, al costat de parts de gran lirisme, que la coral S’Alzinar va saber ajustar, sota la direcció d’Elionor Gómez-Quintero. Com en la primera ocasió, Bàrbara Femenies en va ser la soprano solista. I vist el resultat de tot plegat, podem dir que segones parts també poden ser bones. L'obra de Rutter va sonar esplèndida, sense vacil·lacions, intensa, en què cadascuna de les parts va comparèixer d'acord al tempo que li correspon. Molt bé. L’església es trobava totalment plena d’un públic que va ovacionar llargament la interpretació de músics i cantaires.
 
Per acabar, com marca la tradició, es va cantar el proverbial “Capdepera, Capdepera”, però abans la coral va dedicar “Down by the Riverside” al record de na Juanita Adrover, un espiritual negre amb ritme animat, com a ella li hauria agradat.