Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2546
 Focs artificials i jazz per acomiadar les festes de Sant Roc 2014






Amb el castell de focs artificials i el jazz al moll finalitzaren les festes patronals de Cala Rajada. I, tot seguit, començaren les de Sant Bartomeu, per a completar el llarg periple festiu que ocupa gran part de l'agost gabellí.

Enguany els focs van presentar la novetat del seu format "piro-musical". Hem sentit tota casta de comentaris, uns de molt positius per la coordinació de música i llançament de coets, d'altres no tant, ja que no se sentia bé la música. En tot cas, no n'hem sentit de negatius i la quantitat d'espectadors que ompliren el passeig marítim i el moll gaudiren d'un espectacular "castell de foc". Personalment, aquest que redacta la notícia  destacaria la traca final. 



 

Tot seguit va tenir lloc la vetllada de jazz al moll. Un esdeveniment cultural ben consolidat, no de bades fa 24 anys que se celebra mantenint una gran qualitat. Enguany qui feu les delícies dels amants del jazz van ser les orquetres New Review Sextet i Glissando Big Band, a més dels ballarins. Llàstima del degoteig de públic que se n'anà durant l'actuació de l'orquestra Glissando.
Com que a Cap Vermell trobareu dos articles on es comenta la nit de jazz, nosaltres ho deixam aquí












Les festes de Sant Roc 2014 han posat el seu punt i final amb un vespre rodó. Ara és el torn a Sant Bartomeu 2014, que just acaba de començar.