Dia 23 d'agost va tenir lloc el tradicional concert coral que ens ofereix la coral s'Alzinar, a l'església de Sant Bartomeu, dirigit per na Elionor Gómez-Quintero Garau. 



La coral s'Alzinar va preparar un concert dividit en dues parts ben diferenciades. A la primera part van interpretar la Misa Criolla de Ariel Ramírez, amb l'acompanyament de varis músics (Ma Antònia Gomis, Maribel Lliteras, Cati Alzina, Tino Torvisco i Mateu Gili). Podeu veure un vídeo d'aquesta interpretació a Cap Vermell.

La segona part va consistir en fragments/cnçons estretes de sarsueles famoses com La verbena de la paloma, Gigantes y cabezudos o Luisa Fernanda, i el  Brindis de la Traviatta. Per acabar ens interpretaren Capdepera, Capdepera de Jaume Fuster, peça amb la que tradicionalment tanquen el concert de Sant Bartomeu.



Actuaren com a solistes Bàrbara Femenies, Pere Llabata, Jaume Fuster i Vicenç Nadal.



I del concert de la coral a la revetla a la Plaça des Sitjar, que tornà a omplir-se de gent amb ganes de ballar i passar-s'ho bé. Actuaren tres grups Quartet Aquarius, amb música per a ball de sala, Ses Bubotes, amb una música més "canyera" i versions dels 80/90 i Big Whithout String que tancaren la revetla.



Com és tradició en acabar hi hagué xocolata amb ensaïmades pels "supervivents" i a les set de la matinada s'inicià la Diana Florejada, amb la novetat que enguany no participà la Banda de Música de Capdepera. Sa Solera Gabellina, va muntar un camió amb grans altaveus amb música variada i llançament de bombetes pels carrers de Capdepera.