Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2490
Al voltant de 350 persones en el sopar solidari de "Voluntaris per Mallorca"

El ballet Stylo completà una bella vetllada en el moll



Un clàssic, ja, de les festes de Sanr Roc: el sopar solidari que organitza anualment "Voluntaris de Mallorca", una ONG amb forta implantació local. Com deim en el titular, foren al voltant de 350 les persones que es volgueren sumar, en aquesta ocasió, a una convocatòria per una bona causa. Els "voluntaris" i les "voluntàries" feren feina de valent per atendre tots els comensals, i la cosa va anar, com sempre, d'un bon pa amb oli, amb tomàtiga de ramellet i companatge de qualitat, a més d'ensaïmada i gelat de postres. Bon soparillo per a una vetllada molt agradable, al costat de la mar. I és que el moll de Cala Rajada estira molt.



La segona part de la vetllada la va omplir, també fidel a la seva cita amb les festes d'agost, el ballet Stylo, capitanejat per Claudia Suiter. Na Maria Llaneres exercí de mestra de cerimònies i la música i la dansa s'apoderaren de l'espai. Des de la simpatia de les més menudes, fins a la mestria de les més grans, tots els números i les coreografies engrescaren una concurrència que, després del sopar, augmentà considerablement el seu número i en el moll no hi cabia ni una punta d'agulla. Com a artista convidat, una vegada més, Pep Guillem Picó entusiasmà el públic i demostrà els progresos d'un artista de primer nivell.

En definitiva, una molt agradable vetllada que els assistents premiaren amb merescudes ovacions. Enhiorabona a Claudia i la seva tropa. Aquí en teniu testimoni gràfic.