Refrescants i multitudinaris jocs d'aigua a la plaça dels Pins




Dia  les festes de Sant Roc s'han omplert amb uns actes que han comptat amb molta participació, per bé que cadascun d'ells eren molt diferents. Anem a pams.

Començam pel darrer. De la gimcana nocturna ja teniu prou informació a la nota publicada pels organitzadors d'Ona Verda (i els seus imprescindibles col·laboradors. Enhorabona per la feina feta any rere any!) i només afegir que alguns participants ens han parlat molt bé d'aquesta edició.





Tot el capvespre la plaça dels Pins va acollir una gernació de nins i nines de totes les edats, acompanyats de pares i mares, que gaudien de les atraccions  preparades per a ells. Es tractava dels jocs d'aigua, una mena de boti-boti amb tobogans i piscines que van fer gaudir els més petits alhora que es refrescaven.



Ja ho dèiem (i les imatges ho confirmen) tot un èxit que desbordà alguna atracció per moments. Per als més acompanyants, a més de les terrasses de la plaça, el bàsquet-Escolar s'encarregà del servei de bar de les festes.

 

I per acabar la festa de l'escuma que també comptà amb una gran acceptació.



A les 20 hores se va inaugurar l'exposició de tres joves gabellins en el Centre Cap Vermell. D'quest acte també farem una nota apart a la secció de cultura. Cal recordar que en el CCV n'hi ha, ara per ara, tres exposicions molt interessants.