Imprimeix
Categoria: Sant Roc i Sant Bartomeu
Vist: 2273

Rolfmao Team


El primer dia de les festes de Sant Roc el tancava la Gimcana Nocturna 2013, acte totalment consolidat de les festes i que organitza l’associació Ona Verda.

 
La gimcana no va no va decebre i va tornar a demostrar que és un dels actes més esperats pel jovent del municipi. Finalment hi van prendre part 21 grups, tot i que dos grups a darrera hora no es van presentar, superant les 150 persones entre participants i organització, a part de nombrós públic durant tota la nit.

 
La Gimcana va començar amb la presentació dels grups a la plaça dels Pins i definitivament ha estat un encert canviar l’emplaçament (abans plaça Castellet) ja que permet que la gran quantitat de públic pugui veure les disfresses i vehicles amb rodes preparats per a l’ocasió. Enguany cal dir que les disfresses i carros a parer de l’organització, han davallat el nivell respecte d’altres anys, s’ha trobat a faltar més imaginació. Posteriorment, tots els grups varen fer una cursa conjunta des de la plaça dels Pins, per Elionor Servera fins a Ramon Franco, també amb nombrós públic.
 
Els grups van haver de superar fins a 8 controls que  van consistir en proves d’habilitat a Son Moll, de destresa amb cordes a la plaça dels Mariners, o proves combinades d’aigua en el moll. Va agradar molt el salt al buit que havien de fer a l’aigua, des de la grua del Club Nàutic. També proves de ball, tot això combinat amb preguntes culturals i de coneixement. 



Los Batibukis


A les 4 de la matinada, es donava per acabada la Gimcana Nocturna, millorant en gairebé dues hores les darreres edicions, objectiu que tenia l’organització des de feia temps. Així es va procedir a l’entrega de premis, on tots els grups participants van rebre algun regal. Aquesta és la  classificació final:

Nom del grup

Puntuació Final

ROLFMAO TEAM

70.450

LOS BATIBUKIS/PESCANT PUNTS

67.050

LAS TERRORISTAS

66.450

NOVATOS POWER

64.700

LIMPIEZA PERFECTA

64.550

007 PANRICO LIMIT LLEPOLIES

63.050

ES FORAVILERS

63.050

A TI QUÉ TE IMPORTA

56.450

JAMBOS

54.850

ENTRE ONES

53.950

THE POSTMEN

53.800

LAS TORTUGAS NINJA

51.700

BAD BULLS

51.600

LOS MANTEROS

51.100

ELS COTORRISTES

50.700

LOS RAYADOS

49.600

THE BABYS

48.950

DOS POLIS MUY CABRONES

48.350

CAPITAN SALAMI

38.850

COM ANAM?

0

FORNERS EN AUGE

0


Els guanyadors absoluts van ser els Rolfmao Team, que aconseguien la seva segona victòria i a més consecutiva. Disfrutaran d’una escapada amb catamarà pel Mediterrani. En segona posició, Los Batibukis, que es podran recuperar de la nit més sonada de l’any amb una sessió d’Spa a l’Hotel S’Entrador. Van tancar el podi  Las Terroristas, que gaudiran d’un sopar a la Pizzeria Alcapone. Enguany tots els grups han tingut menys punts de mitja, ja que el fet de posar un horari per acabar la gimcana ha afectat els grups a l’hora d’aconseguir els objectius.


Las Terroristas
Ona Verda vol agrair l’esforç realitzat per tots els grups, ells són la gimcana. També dóna les gràcies a l’Ajuntament de Capdepera, per la seva col·laboració, així com a diverses empreses del poble com Serrano Hotels, Pizzeria Alcapone, Mayurca Yachting Segeltorn, Inmobiliaria Toñi Ruiz, Ca’n Buti Llepolies, Seguros Bilbao, Tocam Fusta, embarcació de pesca Hispaniola Dos Mil, així com Ports de les Illes Balears i el Club Nàutic de Cala Rajada. Sense ells no seria possible.

Tan sols falten menys de 365 dies per la nit més sonada de l’any del 2014, vos hi esperarem.