Imprimeix
Categoria: Sant Antoni
Vist: 3166

Massiva resposta a la picarolada  de les festes de Sant Antoni




Les festes de Sant Antoni començaren amb una gran picarolada que, després de la concentració a la plaça de l'Orient, va recórrer els carrers de Capdepera fins arribar a ca l'Obrer. Ja a can Tomeu Melis, es va procedir a penjar el penó a la finestra enramellada de mata i murta. Després de demanar silenci als participants de la picarolada, un membre de l'Obreria va recitar una glosa tot demanant respecte per la banda de música i pels dimonis i acabant amb un Visca Sant Antoni! corejat per tots els presents.



Acte seguit, la comitiva va tornar a la plaça de l'Orient, on s'oferí  xocolata i coca als present, que van resultar de tot insuficients donada la gran afluència de "santantoniers", els quals desbordaren les més optimistes previsions.



El mateix president de l'Obreria ens va comentar que la xocolata preparada no havia bastat, donada aquesta presència de públic molt més gran de la prevista i, tot i que lamentava que hi hagués gent que no l'hagués pogut tastar, també estava content per la gran resposta a aquest acte,  com a símptoma de la vitalitat de la festa a Capdepera.





El dilluns, a les 14,30 hores, està prevista la repicada de campanes i a les 15 hores la sortida dels dimonis de la cotxeria de ca na Vergera.