Imprimeix
Categoria: Sant Antoni
Vist: 1234

Any 2006. VII Premi Cap Vermell

Image

El febrer del 2007, el lliurament del Premi Cap Vermell va canviar d’escenari i se’n va anar a l’església parroquial de Sant Bartomeu. El nostres guardonats, els membres de la Coral s’Alzinar, celebraren el seu 25è aniversari, que també ho era el de “Cap Vermell”, i varen fer com saben: cantant. Nosaltres ens sumàrem a la festa atorgant-los el nostre guardó anual. Tot plegat, una gran celebració, d’aquelles que no s’obliden.

Image


Tampoc en el cas de la Coral ens va resultar difícil justificar el premi que els nostres lectors, abrumadorament, havien decantat cap a aquesta formació. De les paraules que en Pep Terrassa fa pronunciar en l’acte de lliurament, en recollim aquestes:

“La CORAL S’ALZINAR ha assolit un quart de segle d’existència, i allò cert és que els nostres lectors, segurament reconeixent el mèrit que aquest sol fet representa, s’ha bolcat més que en cap ocasió precedent a fer-nos arribar el recolzament a la seva candidatura al Premi Cap Vermell. Han estat moltes les butlletes rebudes i, de manera aclaparadora, han vengut a confirmar una proposta que els membres de la nostra associació també ens havíem plantejat. Lliurar el nostre premi a la Coral, coincidint amb el 25è aniversari de l’agrupació, ens sembla una feliç convergència. Durant cinc lustres, la Coral ens ha regalat la seva música i ha passejat  amb gran dignitat el nom de Capdepera arreu de l’illa, i també fora Mallorca en nombroses ocasions. Considerant que la CORAL S’ALZINAR representa sobradament els mèrits que creim que han de reunir les persones o entitats creditores del Premi Cap Vermell, molt ens complau atorgar el nostre guardó corresponent a l’any 2006 a aquesta agrupació musical, des de la convicció que el mateix fet d’acceptar-lo ens ennobleix més als qui el lliuram que no als qui el reben.”

En Vicenç Nadal, president de la ja prestigiosa agrupació coral del nostre poble, va recollir i agrair la concessió del Premi Cap Vermell.