Imprimeix
Categoria: Sant Antoni
Vist: 1398

Any 2005. VI Premis Cap Vermell

Image

Durant l’any 2005, Terra Roja va ser, de llarg, l’agrupació, entitat o persona més votada pels nostres lectors. En ella hi varen veure no només la trajectòria del grup actual, sinó la tasca precedent que, tot plegat, abastava 25 anys d’activitats adreçades al món infantil i juvenil. Així ho vàrem reconèixer en la justificació del premi:

“TERRA ROJA, ara mateix, és alguna cosa més que un grup de joves que organitza acampades a Son Jaumell, el mes de juliol. Ara mateix, aquesta associació ha diversificat les seves activitats, sempre amb els nins com a objectiu de la seva tasca, i tant els podem trobar guiant excursions per aquestes contrades, com acampades de cap de setmana pels més bells indrets de l’illa, com muntant tallers i activitats recreatives per les festes del poble (…)TERRA ROJA recollirà el PREMI CAP VERMELL i quan els ho lliurem els reconeixerem deu anys de feina. I al mateix temps reconeixerem la feina dels quinze anys precedents, i ens vendran al cap molts i molts de noms que per cap de les maneres volem provar d’enumerar perquè ens en deixaríem molts (quantes de cuineres i cuiners! quants de monitors!).  Però sàpiguen tots els que un moment o l’altre hi ha posat les mans en el passat, que el premi també és per a ells, amb els mateixos mèrits que els actuals responsables de TERRA ROJA.”

L’acte de lliurament va ser una festa. Un nodrit grup de representants de Terra Roja va pujar a l’escenari –era el febrer de 2006–, a recollir el guardó, mentre el grup “Xeramics” ens va alegrar la vetlada, interpretant el millor del seu repertori.

Image