Imprimeix
Categoria: Sant Antoni
Vist: 690


Durant la setmana prèvia a la festa de Sant Antoni l’Obreria ha visitat les escoles tots els centres educatius del municipi, començant per les escoles d'Educació Infantil i Primària de s'Auba. El president de l'Obreria, acompanyat d'obrers i dimonis (amb les seves caretes), convidant a tots els infants a participar de la festa tan esperada, recordant quins son els dies i els moments de la festa de Sant Antoni, i la vestimenta adequada. Els dimonis han mostrat les caretes i també han ensenyat de que estan fetes. A l’acomiadament han cantat les cançons pròpies de la festa i alguns infants i mestres s’han provat les caretes de dimoni.

Les visites també inclouen les escoletes, Tant l’Escoleta Eriçons com l’Escoleta Ferrerets ha rebut la visita del president de l'Obreria, acompanyat d'obrers i dimonis que han mostrat les caretes a tots els infants. Els nins i nines han pogut tocar les caretes i parlar amb els dimonis i els obrers de la festa.

L'Obreria de Sant Antoni, l'Ajuntament de Capdepera i la Policia Local representada pel policia tutor han visitat l'IES CAPDEPERA per convidar a tots els alumes i personal del centre a participar en les festes de Sant Antoni 2024 i parlar a l'alumnat de les mesures de seguretat, els perills de la ingesta d'alcohol i de les agressions durant les festes.

Aqui teniu algunes imatges:

CEIP s'Alzinar i s'Auba



























Escoletes Eriçons i Ferreret











IES Capdepera